Майже літо: в Україні скоро потеплішає до + 19ºC – точний прогноз погоди від синоптиків на найближчі дні

Зовсім скоро українці відчують справжній подих літа. Синоптики обіцяють різке потепління до + 19oC вже через декілька днів, 9 і 10 лютого. Подробиці читайте в матеріалі від "Один Факт".

Весна починається з… лютого. Саме про це говорить прогноз погоди, зроблений українськими синоптиками на найближчі дні. Згідно з даними, які надає тематичний портал Ventusky – найближчими днями, а саме 9 і 10 лютого варто очікувати на різке підвищення температури. В деяких місцях стовпчик термометрів підніметься до + 19oC.

Наприкінці цього тижня в Україну на декілька днів завітає справжня весна. Потепління почнеться вже із 7 лютого. Найбільша температура цього дня буде в Одесі: +14oC. В Миколаєві та Мелитополі стовпчики термометрів підскочать до +13oC, а ось в Кропивницькому синоптики прогнозують потепління до + 11oC.

В Одесі температура повітря 7 лютого підвищиться до +14°
В Одесі температура повітря 7 лютого підвищиться до +14°

В четвер, 8 лютого температура повітря піде на спад – але не надовго. Вже наступного дня, 9 лютого — синоптики передбачають чергову хвилю різкого потепління. В Чернівцях та у Львові повітря прогріється до + 12oC.

В Чернівцях та у Львові,10 лютого очікують на потепління до +12°
В Чернівцях та у Львові,10 лютого очікують на потепління до +12°

Субота, 10 лютого, стане для більшості українських регіонів по-весняному теплою. Рекордно висока як для лютого температура встановиться у Чернівцях: +17oC. В Івано-Франківську буде на один градус прохолодніше: + 16oC. Ще на один градус холоднішою встановиться температура повітря в Одесі: +15oC. Мешканці Умані можуть чекати на потепління до + 14oC.

В неділю, 11 лютого погода в більшості куточків України окрім північного сходу — буде теплою. Найбільшу температуру цього дня синоптики зафіксували у Мелітополі та Рівному: +16oC. Трохи прохолодніше буде у Вінниці та Львові: +14oC. В Миколаєві та Одесі згідно із синоптичними прогнозами на цей день стовпчики термометрів доберуться до відмітки до + 13oC.

Вже 12 лютого, у понеділок – південні регіони України відчують на собі справжній подих весни. Найвищою в цей день буде температура в Херсонській області. Вдень тут очікують до + 18+19 oC. В Дніпрі стовпчики термометрів підскочать до + 16 oC, а у Львові та Запоріжжі повітря прогріється до + 15 oC. Прохолодніше за все в 12-й день лютого буде у Києві: + 11 oC.

У вівторок, 13 лютого практично по всій Україні температура повітря буде триматись на рівні + 14 oC. В південній частині країни та в Дніпрі стовпчики термометрів піднімуться до + 16 oC. Синоптики попереджають, що цей день — останній теплий перед різким похолоданням.

З 13 лютого до України почне заходити холодний фронт
З 13 лютого до України почне заходити холодний фронт

Саме сьогодні із заходу до України почне заходити холодний фронт. І вже 14 лютого – на день усіх закоханих — він охопить собою практично всю українську територію

Нові статті

Схожі статті

Були і зради, і розлучення: заплутана історія кохання Юрія Нікітіна та Горбачової – дали одне одному шанс

Юрій Нікітін і Ольга Горбачова давали одне одному шанс кілька разів та все ж таки любов перемогла і попри тривалу паузу, вони знову зійшлись - як починався їхній роман?

“Став банкрутом”: відомий блогер розкрив всі карти щодо фінансів 51-річного Олега Винника – весь в боргах

Тепер стало зрозуміло, чому Олег Винник вирішив повернутись на музичну сцену - відомий блогер приголомшив новиною, що у співака немає на що жити.

3 дівчинки, 3 хлопчика: зіркові мами, у яких народжуються діти однієї статі – Осадча, Ребрик, Решетнік

В українському шоу-бізнесі є зіркові батьки, в яких народжуються діти однієї статі. Розповідаємо, в кого із знаменитих українців вдома – одні принцеси, а хто виховує одних козаків.

Зради та нерозділене кохання: Макс Барських назвав реальну причину, чому не має стосунків – “Є складнощі”

Макс Барських наразі є холостяком, але відомо, що співак мав не одні стосунки, але також неодноразово до нього проявляли невірність - музикант зізнався, з якими складнощами він зіштовхується.