Зима повертається: в яких областях України очікуються заморозки – прогноз погоди до кінця березня 2024

Заморозки знову наближаються до деяких регіонів України, нагадуючи про те, що зима ще не зовсім покинула нас: прогноз погоди до кінця березня 2024 року. Які області готуються до спаду температури?

Після теплого весняного періоду знову настав час, коли зимові погодні умови в Україні змінюються кожного дня, привертаючи увагу як метеорологів, так і мешканців. Прогноз погоди на кінець березня 2024 року вказує на зниження температур і навіть можливість заморозків у деяких регіонах країни.

У найближчі дні західні області очікують невеликий мокрий сніг, тоді як в Карпатах передбачається сильний сніг. Також очікуються дощі, температура повітря буде в межах від 0 до +12°С залежно від області. Варто відзначити, що на дорогах західних областей можливе утворення ожеледиці, що становить певний ризик для водіїв.

У Києві також передбачається хмарна погода з дощами і мокрим снігом. Температура в межах від -1 до +7°С. З 20 березня нестійка погода буде характерною для більшості областей України. Очікується дощ, іноді змішаний з мокрим снігом, та можливість туману. У західних областях можлива ожеледиця. Температура вночі очікується від +1 до +6°С, вдень – від +6 до +11°С.

21 березня очікуються опади в центральних, західних і північних областях, тоді як на півдні та сході країни буде переважно сухо. У Карпатах прогнозується сніг та мокрий сніг. На дорогах західних областей буде ожеледиця. Температурні показники різні в залежності від регіону.

22 березня, у південних і південно-західних областях очікуються дощі з місцями мокрого снігу, тоді як в інших регіонах очікуються менші опади. Температура повітря залишатиметься комфортною. На кінець березня значних опадів не передбачається, за винятком невеликого дощу на Волині до вечора. Вночі та вранці можливий туман. Вітер буде змінювати напрямок. Температура повітря триматиметься на відносно стабільному рівні.

Загалом, прогноз погоди до кінця березня 2024 року передбачає різноманітні погодні умови по всій території України, зокрема, заморозки та вологі опади в деяких регіонах.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?