Після 40 святих погода в Україні почне змінюватися: прогноз синоптиків на 23-31 березня 2024 по областях

В Україні протягом неділі 24 березня та понеділка 25 березня вируватиме атмосферний фронт. Синоптики радять українцям із декількох областей діставати парасольки. Детальніше про погодні умови - далі.

Синоптикиня українського Гідрометцентру Наталія Птуха розповіла, якою буде погода у недільний вихідний та увесь останній тиждень березня 2024 року.

У вихідні дні погода здивує українців своєю мінливістю. Із заходу до України зайшов атмосферний фронт, який приніс із собою дощі. Тому українцям слід захопити із собою парасольки.

Синоптики розповіли, якою буде погода в Україні з 23 по 31 березня
Синоптики розповіли, якою буде погода в Україні з 23 по 31 березня

Втім, активний атмосферний фронт змінить погодні умови не у всій Україні. Їх відчують тільки в Західній Україні, центральних та північних областях.

За словами синоптикині Наталії Птухи – особливо вплив атмосферного фронту буде відчуватись в Україні у неділю, 24 березня. В основному це будуть опади у вигляді дощу. Вони можуть бути помірними,а в деяких місцях пройдуть інтенсивні дощі і навіть зливи. Уночі в західних регіонах може випасти мокрий сніг.

Наталія Птуха зазначила, що мокрого снігу точно варто очікувати у високогір’ї Карпат.

25 березня, у понеділок – сформується невеличкий циклон біля узбережжя Одеси. В південних областях України можуть пройти дуже сильні дощі.

Вже з вівторка, 26 березня, атмосферний циклон почне втрачати свою силу.

Погода в останній тиждень березня 2024 здивує українців
Погода в останній тиждень березня 2024 здивує українців

Кількість опадів суттєво зменшиться вже у вівторок. З середи 27 березня українців очікує поступове потепління.

Температура повітря підвищиться до позначок в +10°+15°. І буде триматись намних протягом дня.

Синоптикиня Укрогідрометцентру зазначила, що городники з південних і подекуди – з центральних областей можуть розпочинати польові роботи вже наприкінці березня.

З вівторка 26 березня українці можуть розраховувати на більш спокійну погоду. Інтенсивних опадів від цього дня і до кінця березня можна не очікувати. Але подекуди пройдуть невеличкі дощі.

Нові статті

Схожі статті

“Повільніше, пане господарю”: вчені розповіли власникам собак, як правильно спілкуватись із песиком

Нещодавно вчені оприлюднили результати дослідження, метою якого було дізнатись особливості комунікації людей та собак. Як же господарю спілкуватись із песиком, щоб він його розумів краще?

Були і зради, і розлучення: заплутана історія кохання Юрія Нікітіна та Горбачової – дали одне одному шанс

Юрій Нікітін і Ольга Горбачова давали одне одному шанс кілька разів та все ж таки любов перемогла і попри тривалу паузу, вони знову зійшлись - як починався їхній роман?

“Став банкрутом”: відомий блогер розкрив всі карти щодо фінансів 51-річного Олега Винника – весь в боргах

Тепер стало зрозуміло, чому Олег Винник вирішив повернутись на музичну сцену - відомий блогер приголомшив новиною, що у співака немає на що жити.

3 дівчинки, 3 хлопчика: зіркові мами, у яких народжуються діти однієї статі – Осадча, Ребрик, Решетнік

В українському шоу-бізнесі є зіркові батьки, в яких народжуються діти однієї статі. Розповідаємо, в кого із знаменитих українців вдома – одні принцеси, а хто виховує одних козаків.