Зайде атмосферний фронт: синоптикиня назвала дату, коли в Україні стане прохолодніше – у вихідний

Синоптикиня Наталія Діденко розповіла українцям, коли слід очікувати похолодання. Найближчими днями в багатьох регіонах країни пануватиме тепло завдяки антициклону. А ось що буде далі?

Українська синоптикиня Наталія Діденко оприлюднила в своєму Telegram-каналі прогноз погоди на найближчі дні. За інформацією, яка була надана нею – атмосферний фронт, який зайде в Україну із заходу та буде повʼязаний із скандинавським циклоном Brigitta, принесе із собою теплу і майже літню погоду. Але водночас в західних областях України подекуди пройдуть дощі та зливи із грозами.

Решта території України буде знаходитись під владою антициклону і тому до самих вихідних 28 та 29 вересня в різних куточках країни пануватиме суха та сонячна погода.

За інформацією, яку надала синоптик Наталія Діденко – температура повітря в багатьох областях країни буде майже літньою. Стовпчики термометрів сягнуть +23… +28 °С. В західних областях країни буде дещо прохолодніше: +21… +24°С.

В Києві до кінця тижня стовпчики термометрів триматимуться на рівні +26°С.

Синоптик розповіла, коли в Україні зміниться погода та стане прохолодніше
Синоптик розповіла, коли в Україні зміниться погода та стане прохолодніше

Водночас Наталія Діденко зазначила, що в неділю, 29 вересня – українцям слід очікувати відчутного похолодання. Але до остаточного стійкого зниження температури повітря ще далеко.

Синоптикиня також додала, що в Україні спостерігається чудовий помірно-континентальний клімат, який є одним із найбільш сприятливих для проживання людей.

Слід зазначити, що за даними українського Гідрометцентру — в пʼятницю 27 вересня по всій території Україні суттєвих опадів не очікується. Але вже в суботу, 28 вересня – на західні території країни повернуться дощі.

Водночас, у неділю, 29 вересня – відбудеться суттєве погіршення погодних умов. Температура повітря знизиться до +14°С, небо вкриється хмарами, а в багатьох регіонах країни пройдуть дощі.

Синоптик розповіла, коли в Україні зміниться погода та стане прохолодніше
Синоптик розповіла, коли в Україні зміниться погода та стане прохолодніше

Наталія Діденко спрогнозувала, що похолодання в Україні точно не стане раптовим. Температура повітря знижуватиметься поступово, а затяжних злив очікувати не варто. Загалом же початок осені для українців буде відносно теплим та сухим.

Нові статті

Схожі статті

22-кілограмове пінгвіненя з Австралії стало знаменитістю: йому 9 місяців, а важить як мама і тато разом

Маленьке пінгвіненя королівського пінгвіна з акваріуму у Мельбурні встановило незвичний світовий рекорд. Цьому малечі лише 9 місяців, а воно важить, як мама і тато разом.

“Найсоковитіші”: Євген Клопотенко розкрив 2 секрети приготування котлет зі свинини – будуть, як у шефа

Чимало господинь готують найсоковитіші котлети зі свинини за перевіреними рецептами. Шеф-кухар Євген Клопотенко розсекретив своє бачення на цю страву. Пропонуємо до вашої уваги поради кулінара.

Горобці зникають з міст України: орнітологи назвали причину і розповіли, як це впливає на довкілля

В багатьох українських містах спостерігається незвичне явище. Там зникли горобці. Оскільки пернаті мешканці представляють собою важливу частину екосистеми — орнітологи радять звернути на це увагу.

Штраф 1000 євро: чому у Швейцарії після 22:00 не можна змивати унітаз і приймати душ – дивні закони світу

Швейцарія — країна, відома своєю неймовірною природою та високою якістю життя. Але поряд із цими аспектами існують і деякі незвичні правила, які можуть дивувати як місцевих жителів, так і туристів.