Синоптики пообіцяли українцям аномально теплий листопад: температура повітря сягатиме +22 градуси

В останні дні жовтня і на початку листопада 2024 року синоптики обіцяють українцям надзвичайно теплу погоду. Повітря в деяких регіонах прогріється до + 26 градусів. Розповідаємо, кому пощастить.

Українські синоптики заговорили про повернення теплої погоди на початку листопада 2024 року. В багатьох регіонах окрім західних громадяни країни зможуть побачити позначки у +22+26 градусів! Де саме настане аномально тепла погода – читайте в матеріалі від “Одного Факту”.

Початок останнього місяця осені стане для України аномально теплим. В останній, 31-й день жовтня та 1 листопада метеорологи очікують майже на всій території України до + 22 градусів тепла. Саме про це свідчить довгостроковий прогноз погоди від метеорологічного сервісу Ventusky.

Згідно з прогнозами синоптиків – хвиля теплого повітря почне заходити в Україну вже 31 жовтня. Підвищення температури до + 22 градусів відбудеться першою чергою на південному сході та півдні країни. В українському Криму повітря прогріється ще більше – до + 26 градусів тепла.

Початок листопада в Україні буде аномально теплим
Початок листопада в Україні буде аномально теплим

Водночас українські метеорологи не прогнозують на початок листопада ніяких опадів. Теплий атмосферний фронт нависне майже над всією територією України, окрім західних областей. Зокрема, у четвер, 31 жовтня в Одесі чекають підвищення температури до +20 градусів. До такої ж позначки прогріється повітря у Кривому Розі. На пару градусів вищою буде температура в цей день у Миколаєві: +22 градуси.

Водночас, у Дніпрі, Полтаві і Кропивницькому температура повітря буде на декілька градусів нижчою, аніж в південних регіонах України.

В пʼятницю, 1 листопада, згідно із прогнозами синоптиків — теплий атмосферний фронт пошириться майже по всій території України. Виключення становлять лише регіони крайнього заходу: Волинь, Прикарпаття, Львівщина та Буковина.

Початок листопада 2024 року для українців буде аномально теплим
Початок листопада 2024 року для українців буде аномально теплим

Якщо в південних регіонах у цей день синоптики спрогнозували підвищення температури повітря до +20+22 градусів, то в Києві, на сході і в північному регіоні буде дещо прохолодніше. Там повітря прогріється до + 16 градусів. Схожа ситуація на території України встановиться і 2 листопада.

Протягом суботи, 2 листопада по всій території України встановиться тепла та суха погода. Температура повітря в регіонах коливатиметься від +11 до +16 градусів. Тепліше за все в цей вихідний день буде на Закарпатті. Там температура повітря підвищиться до +19 градусів.

Нові статті

Схожі статті

Остапчук розповів 2 новини з життя вагітної дружини, якій 24, за 1,5 місяці до пологів: “Прописали окуляри”

39-річний ведучий Володимир Остапчук поділився двома новинами з життя вагітної дружини. Зараз 24-річна Катерина Полтавська знаходиться на останніх тижнях і через 1,5 місяці народить первістка.

“З тобою навіки, як океан і ріки”: Джамала показала молодшого сина Аліма, якому виповнилось 5 місяців

Співачка Джамала показала наймолодшого з трьох своїх синів. Малюку Аліму виповнилося 5 місяців і знаменита мама створила для нього солоденький сюрприз.

“Іванові друзі”: Юрій Горбунов показав 7-річного сина від Катерини Осадчої з кремезними бороданями

Юрій Горбунов поїхав з дому у відрядження не один. Він прихопив із собою старшого сина Іванка та показав, яких кремезних друзів вдалося відшукати хлопчику під час цієї подорожі.

Ксенія Мішина дала пораду жінкам після 35, як виглядати привабливо, коли немає грошей: всього 4 пункти

35-річна українська акторка Ксенія Мішина поспілкувалась у соціальній мережі Instagram із прихильниками. Зірка серіалу "Кріпосна" поділилась думкою щодо того, як жінці за 35 залишатись привабливою.