Люди зробили сусідці ремонт, допоки її не було: замість подяки отримали на горіхи від господині

Жінка поїхала у відпустку, а коли повернулася, була надзвичайно здивована. Лаура не впізнала власну спальню. Подібний сюрприз їй несподівано зробили сусіди. Чому господиня не подякувала добрим людям за ініціативу?

Лаура приїхала додому, зайшла в спальню й обімліла. Все довкола було змінено – від кольору стін і фіранок до перестановки меблів зовсім по-іншому. Мало того, що подібне новаторство їй абсолютно не сподобалося, так ще й було незрозуміло, хто зайнявся подібним самоуправством.

Пристрасна бесіда з донькою виявила самовільних будівельників. До будинку їх впустила саме дівчина-підліток. Подібну ініціативу сусіди проявили самостійно. Дитина лише відчинила їм двері й провела у мамину опочивальню.

А ті зробили все самі. Принесли будматеріали, зірвали старі шпалери та наклеїли нові. В оновленому помешканні довелося пересунути меблі й замінити фіранки, бо старі не вписувалися в новий вид інтер’єру. Та замість слів вдячності благодійники почули на свою адресу лише прокльони.

Сусід зав’язав жінці очі, провів у спальню і…

Лаура розлютилася, що по суті сторонні їй люди ввірвалися в її особистий простір, не питаючись дозволу. Жінка після подібного сюрпризу впала у стан депресії, її подібне дуже сильно гнітило. Після цього вона не хотіла з тими людьми навіть вітатися, не те що дружити.

Сусід, напевно, хотів справити враження на господиню. Зустрів її на порозі, зав’язав очі й провів у власну спальню. Та коли зняв пелену з її очей, Лаура скрикнула від несподіванки й справжнього шоку.

Новий інтер’єр шокував господиню

Жінка довго не могла прийти до тями, уявляючи, як абсолютно чужі люди штовхалися в її кімнаті, торкалися речей, перебирали білизну в шафі, перекладали ліки на тумбочці.

Донька не розділяє маминого обурення. На закиди Лаури, чому впустила будівельників у дім, дівчина зауважила, що мама дуже невдячна. Їй хотіли зробити приємність, а вона не оцінила.

Нові статті

Схожі статті

Не дуже симетричні: Маша Єфросиніна показала свої ніздрі з ракурсу, з якого їх видно найкраще за все

Маша Єфросиніна завжди відверто говорить про те, як їй вдається так гарно виглядати та чи вдавалась вона коли-небудь до пластики, але насправді не все так ідеально.

Зовсім не аристократ з Лондону, режисер та ще один: найгучніші романи 42-річної ведучої Ольги Фреймут

Ведуча Ольга Фреймут вперше вийшла заміж у 35 років. Обранцем зірки став продюсер Володимир Локотко, якому вона подарувала двох дітей. Але до нього в зірки телеекранів були й інші стосунки.

(Відео) Ані Лорак зганьбилася під час виконання пісні Вітні Г’юстон: “Зараз лусне від напруги”

Співачка-втікачка Ані Лорак переспівала пісню популярної американської співачки Вітні Гʼюстон "I Will Always Love You". Однак слухачі її вокал не оцінили. Що саме їм не сподобалось?

Узелков образився на своїх “друзів” у фейсбуці, які не лайкають і не коментують його дописи: послав усіх

Екс-боксер В'ячеслав Узелков схоже, що залишився без друзів, адже він у своїх соцмережах висловився про них - не стримував себе в жодному слові.