Люди зробили сусідці ремонт, допоки її не було: замість подяки отримали на горіхи від господині

Жінка поїхала у відпустку, а коли повернулася, була надзвичайно здивована. Лаура не впізнала власну спальню. Подібний сюрприз їй несподівано зробили сусіди. Чому господиня не подякувала добрим людям за ініціативу?

Лаура приїхала додому, зайшла в спальню й обімліла. Все довкола було змінено – від кольору стін і фіранок до перестановки меблів зовсім по-іншому. Мало того, що подібне новаторство їй абсолютно не сподобалося, так ще й було незрозуміло, хто зайнявся подібним самоуправством.

Пристрасна бесіда з донькою виявила самовільних будівельників. До будинку їх впустила саме дівчина-підліток. Подібну ініціативу сусіди проявили самостійно. Дитина лише відчинила їм двері й провела у мамину опочивальню.

А ті зробили все самі. Принесли будматеріали, зірвали старі шпалери та наклеїли нові. В оновленому помешканні довелося пересунути меблі й замінити фіранки, бо старі не вписувалися в новий вид інтер’єру. Та замість слів вдячності благодійники почули на свою адресу лише прокльони.

Сусід зав’язав жінці очі, провів у спальню і…

Лаура розлютилася, що по суті сторонні їй люди ввірвалися в її особистий простір, не питаючись дозволу. Жінка після подібного сюрпризу впала у стан депресії, її подібне дуже сильно гнітило. Після цього вона не хотіла з тими людьми навіть вітатися, не те що дружити.

Сусід, напевно, хотів справити враження на господиню. Зустрів її на порозі, зав’язав очі й провів у власну спальню. Та коли зняв пелену з її очей, Лаура скрикнула від несподіванки й справжнього шоку.

Новий інтер’єр шокував господиню

Жінка довго не могла прийти до тями, уявляючи, як абсолютно чужі люди штовхалися в її кімнаті, торкалися речей, перебирали білизну в шафі, перекладали ліки на тумбочці.

Донька не розділяє маминого обурення. На закиди Лаури, чому впустила будівельників у дім, дівчина зауважила, що мама дуже невдячна. Їй хотіли зробити приємність, а вона не оцінила.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?