Пристрасть до бодимоди безжально спотворила чоловіка: собачі вуха, зміїний язик й купа інших модифікацій

Кейм Мортісс вирішив перетворитися на кіборга і вдався до дивних модифікацій тіла. Колумбійці, бачачи 45-річного земляка, вважають його за бога.

Через постійні пластичні операції і вживляння під шкіру сторонніх елементів, 45-річний мешканець Колумбії повністю втратив людську подобу. Кейм Мортісс відтворив на собі риси різних тварин. Побачити подібні “художества” можна на Інстаграм-сторінці чоловіка.

Рука мов крокодиляча лапа

Дивак вирішив зовні уподібнитися до різних тварин. Очі в нього тепер нагадують кінські через специфічне татуювання. Ніс перероблений під котячий. Язик роздвоюється немов у змії, а вуха взагалі екстремал запозичив у собаки. Над руками спеціалісти з татуювання попрацювали добряче, перетворивши їх на крокодилячі лапи. Подібного ефекту вдалося досягти завдяки нанесеним тату й застосуванням імплантатів під шкіру.

Ніс як у кота

Та й цього людині-тварині виявилося замало. Щоб його вважали справжнім кіборгом, Кейм вживив собі особливий імплант, нашпигований електронікою під зав’язку. Тепер чоловік може на власному тілі зберігати купу файлів, фото і відео. Згодом колумбієць додасть ще трішки трансформації під шкіру, щоб за допомогою імпланту відчиняти двері в будинку і мати доступ до сейфа.

Кінські очі

Подібними метаморфозами тіла Мортісс захопився ще у 22-річному віці. Спочатку це були невинні татуювання, які так полюбляють молодики. Майже за чверть століття їх накопичилося кілька сотень. Окрім цього, людина-мутант може похвалитися 54 пірсингами, 39 імплантами з силікону й тефлону, а також трьома скарифікаціями. Останнє означає, що чоловік вирізував шкіру, щоб сформувати певну форму малюнку.

Собаче вухо

Захопившись замолоду бодимодою, бідолаха й досі не може зупинитися. На його тілі, здається, вже не залишилося вільних куточків, але латиноамериканець мріє про ще декілька трансдермальних імплантатів.

Нові статті

Схожі статті

Соковиті і смачненькі квашені помідори за бабусиним рецептом – від такої закуски за вуха не відтягнеш

Квашені помідори — одна з найулюбленіших зимових закусок, якою варто запасатися вже зараз. Помідори можна брати будь-якого сорту. Головна умова – дотримуватися наданої рецептури.

43-річний Потап спародіював 51-річного Винника: показав бур’янець на балконі і назвав точну дату повернення

43-річний український музикант Потап, якого зараз називають втікачем – вирішив спробувати себе в новому амплуа. Він показав пародію на Олега Винника. Дивіться відео з Потапового балкону.

Вже з 1 жовтня: тарифи на Інтернет в Україні можуть стрімко злетіти вгору. На скільки підвищать ціни і чому?

Вже з 1 жовтня 2024 року українські провайдери Інтернету можуть підвищити тарифи на свої послуги втричі. З чим повʼязане суттєве подорожчання послуги? Деталі розповість "Один Факт".

Сказала “так”: 34-річна Ольга Харлан оголосила про найважливіше рішення в житті — Білодід її привітала

Українська чемпіонка Олімпійських ігор-2024 Ольга Харлан повідомила важливу новину. Дівчина прийняла пропозицію руки та серця від свого коханого хлопця, італійського спортсмена Луїджи Самеле.