Чоловік пережив справжній шок, розкривши таємницю дива: хтось щоночі підкладав йому грошові купюри в черевики

В оселі Миколи стали відбуватися дива. Хтось постійно підкладав чоловіку у взуття грошові купюри. Вранці, взуваючись, господар виявляв "сюрприз", та домашні клялися-божилися, що нічого подібного не робили.

Чоловіку конче хотілося дізнатися, хто цей добряк, що кожної ночі постачає йому гривні на дрібні покупки. Тож він вирішив простежити за передпокоєм. Увечері зручно вмостився на кухонному диванчику, а двері прочинив, щоб було видно вішалку, під якою й стояли чарівні черевики.

Довго боровся зі сном, та врешті Морфей здолав чоловіка, і він проспав до ранку. Тож власну цікавість вдовольнити не вдалося. Вранці у кишені лежала “сотка”. Радісний Микола придбав пива і чипсів, подякувавши невідомому благодійнику.

Врешті дружина й онуки повірили, що гроші звідкілясь беруться у черевиках. До цього вони гадали, що дідусь жартує і сам підкладає купюри, щоб розважити рідню. Тепер стали підозрювати домовика у неймовірній щедрості.

Микола вирішив усе-таки прояснити справу до кінця. Вдень виспався, а звечора зайняв пост спостереження. Повіки злипалися, але він пив каву й терпів, намагаючись не закуняти й врешті розставити всі крапки над “і”.

Врешті все стало зрозумілим. Під самий ранок у передпокої почулися тихі кроки. Зі спальні вигулькнув добродій, тихенько підкрався до черевика, всунув туди грошову купюру і мовчки повернувся назад на своє місце.

Загадку було розгадано: пес Боня вирішив підтримати господаря, коли той скаржився дружині на затримку зарплати. Ось і підкладав щоночі у взуття грошики. Де собака брав стогривневі купюри? Це елементарно: зазирав під матрац, де родина зберігала заначку, і тягав по одній, відносячи зі спальні у передпокій.

Нові статті

Схожі статті

43-річний Потап спародіював 51-річного Винника: показав бур’янець на балконі і назвав точну дату повернення

43-річний український музикант Потап, якого зараз називають втікачем – вирішив спробувати себе в новому амплуа. Він показав пародію на Олега Винника. Дивіться відео з Потапового балкону.

Вже з 1 жовтня: тарифи на Інтернет в Україні можуть стрімко злетіти вгору. На скільки підвищать ціни і чому?

Вже з 1 жовтня 2024 року українські провайдери Інтернету можуть підвищити тарифи на свої послуги втричі. З чим повʼязане суттєве подорожчання послуги? Деталі розповість "Один Факт".

Сказала “так”: 34-річна Ольга Харлан оголосила про найважливіше рішення в житті — Білодід її привітала

Українська чемпіонка Олімпійських ігор-2024 Ольга Харлан повідомила важливу новину. Дівчина прийняла пропозицію руки та серця від свого коханого хлопця, італійського спортсмена Луїджи Самеле.

Космічний камінь пролетів крізь атмосферу: падіння астероїда на Філіппінах вдалось засняти (Фото, Відео)

В середу, 4 вересня, в небі над Філіппінами помітили світ астероїду 2024 RW1. Космічний камінчик стрімголов пролетів крізь атмосферу, осяявши Землю яскравим світлом. Момент потрапив на відео.