Знайомство по Інтернету закінчилося несподівано: кавалер вирішив здивувати даму, поцупивши чужу валізу

На кінцевій зупинці міжміського рейсу з'ясувалося, що в одної з пасажирок зникла валіза. Присутні надзвичайно збентежилися. Що ж сталося в дорозі, й куди поділися особисті речі?

Дізнавшись про крадіжку з автобуса, стражі порядку взялися розслідувати справу. Перебравши всіх пасажирів рейсу, поліцейські дійшли висновку, що, найімовірніше, багаж поцупила одна дивна парочка. Чоловіку десь 37 років, а його супутниці на вигляд приблизно 50. Та це не завадило голубкам проявляти свої почуття всю дорогу.

Закоханий ніжно тулився до пишної сільської пані, а вона милостиво сприймала його залицяння, вряди-годи намагаючись трішки пригасити запал чоловіка. Вийшли обоє посеред траси на повороті на невеликий населений пункт. Тож пошуки перемістилися прямісінько туди.

Неординарну пару невдовзі знайшли. З’ясувалося, що чоловік із жінкою познайомилися через Інтернет. Призначили побачення в місті. А коли зустрілися, господиня запросила нового кавалера погостювати у неї в селі. Наречений закохався з першого погляду і став проявляти почуття вже у дорозі.

А коли вони виходили, і джентльмен забирав із багажного відсіку автобуса свої речі, то раптово вирішив зробити новій знайомій приємність і захопив іще одну валізу темно-рожевого кольору. Розрахунок був вірним – така валіза може належати виключно дамі. І він не помилився.

От тільки здивувати кралю не вдалося. Дорогою до села жінка, якій дістався такий незвичний подарунок, передивилася речі та практично все забракувала. Забрала собі тільки косметику, а одяг, який був значного меншого розміру, й решту речей вони викинули в канаву разом із валізою.

У вказаному місці валізу знайшли поліцейські й повернули власниці. А от на залицяльника, що її поцупив, тепер очікує судове покарання.

Нові статті

Схожі статті

Соковиті і смачненькі квашені помідори за бабусиним рецептом – від такої закуски за вуха не відтягнеш

Квашені помідори — одна з найулюбленіших зимових закусок, якою варто запасатися вже зараз. Помідори можна брати будь-якого сорту. Головна умова – дотримуватися наданої рецептури.

43-річний Потап спародіював 51-річного Винника: показав бур’янець на балконі і назвав точну дату повернення

43-річний український музикант Потап, якого зараз називають втікачем – вирішив спробувати себе в новому амплуа. Він показав пародію на Олега Винника. Дивіться відео з Потапового балкону.

Вже з 1 жовтня: тарифи на Інтернет в Україні можуть стрімко злетіти вгору. На скільки підвищать ціни і чому?

Вже з 1 жовтня 2024 року українські провайдери Інтернету можуть підвищити тарифи на свої послуги втричі. З чим повʼязане суттєве подорожчання послуги? Деталі розповість "Один Факт".

Сказала “так”: 34-річна Ольга Харлан оголосила про найважливіше рішення в житті — Білодід її привітала

Українська чемпіонка Олімпійських ігор-2024 Ольга Харлан повідомила важливу новину. Дівчина прийняла пропозицію руки та серця від свого коханого хлопця, італійського спортсмена Луїджи Самеле.