Під час клінічної смерті чоловік поспілкувався з янголами: що вони йому передрекли і чи справдилося це в житті

Девід з дитинства почувався незвичним хлопчиком. А коли виріс, то взагалі побував у потойбіччі. Поспілкувався з янголами, а коли повернувся на грішну землю, переконався, що вони зробили абсолютно правильне передбачення.

Малюк з дитинства спілкувався з мертвими. Він їх бачив, розмовляв із ними, а батьки нічого не помічали. Родина Девіда кілька разів змінювала місце проживання, та привиди перебиралися на нове місце помешкання разом із підопічним.

Підлітком він чув дивний шепіт, бачив, як зачиняються і відчиняються двері, раптово вмикається світло у порожній кімнаті. Бачити й чути те, що недоступне іншим людям, було дуже важко. Тому коли виріс, Девід усе частіше прикладався до чарки й навіть пробував наркотики задля заспокоєння душі.

Перебуваючи в комі, Девід поспілкувався з янголами

А у 50 років чоловік тяжко захворів. Легені здолала інфекція, розпочався сепсис, і лікарі наказали родичам готуватися до найгіршого. Три дні поспіль хворий перебував у комі. Йому навіть довелося пережити клінічну смерть. Напевно, саме в цей момент душа Девіда піднялася в небо й поспілкувалася з янголами.

Чоловік не втямив, що помер. Він опинився у нірвані і не бачив нічого, що оточувало його в лікарняній палаті. Довкола була суцільна темрява. Але янголи, що вступили в контакт із людиною, сказали, що він має повернутися на землю. Мовляв, у Девіда є ще кілька невідкладних справ.

Янголи передрекли чоловіку втрату брата й собаки

Треба поховати молодшого брата і передати землі тіло улюбленого собачки, який помре раніше за родича. Коли чоловік урешті прийшов до тями, подумав, що бачив звичайний сон, перебуваючи під дією ліків. Та невдовзі переконався, що янголи не брехали.

Здоровому брату раптом виставили діагноз – рак. Чоловік буквально танув на очах. А тут ще й невеличкого Девідового песика розірвали величезні пси. Довелося ховати годованця. Після похорону брата Девід остаточно переконався, що янголи йому привиділися справжні-справжнісінькі.

Нові статті

Схожі статті

Схожість зашкалює: 49-річний Святослав Вакарчук показався разом із мамою – однакові губи, ніс та очі

Святослав Вакарчук хоч і публічна людина, але про своє життя мало що розповідає, співак досі офіційно не сказав, хто його дружина, але свою маму соліст "Океану Ельзи" публікує часто - як виглядає?

В березні 2025-го: уряд України проведе масштабну індексацію пенсій. Хто отримуватиме на 17% більше?

Український кабінет міністрів запланував провести масштабну індексацію пенсій. Хто зможе отримувати на 17% більше вже з березня 2025 року? "Один Факт" розбирався в деталях.

Офіційно в шлюбі: 40-річна Слава Камінська показалась в обіймах свого чоловіка – втретє вийшла заміж

Слава Камінська вже двічі була в шлюбі, але це не кінець, адже співачка вийшла заміж втретє за чоловіка-іноземця, обличчя якого ретельно приховує - що відомо про нього?

Ірма Вітовська, Ахтем Сеітаблаєв та інші: відатні кінодіячі України отримали президентську нагороду

Відомі українські кінодіячі напередодні Дня українського кіно отримали особисті відзнаки від Президента України. Всього нагороди отримали 11 кінодіячів. Відповідний указ був підписаний 13 вересня.