Чоловіка тричі ув’язнили помилково: не треба бути повною тезкою наркобарона

Рене Мартінес Гутьєррес тричі потрапляв за грати через одну прикрість – його ім'я й прізвище повністю співпадають з паспортними даними перуанського наркобарона.

Все у житті чоловіка було гаразд, допоки він не накопичив певну суму грошей, щоб відкрити власний бізнес. Рене став збирати документи для оформлення приватного підприємства. А коли завітав у поліцію і пред’явив особистий документ, його тут же пов’язали.

Колумбійцю довелося просидіти за ґратами довгих 8 днів, допоки стражі правопорядку з’ясували його непричетність до торгівлі наркотиками й відпустили на волю. Звісно, його перепросили, але ж неприємний присмак залишився.

За рік після того прикрого інциденту тезка бандита став свідком пограбування. Його викликали в поліцію, щоб взяти свідчення і… знову закрили. На цей раз доводити, що він не має стосунку до наркокартелі, довелося довгих 2 місяці. Врешті правда з’ясувалася, і Рене звільнили.

Щоб більше не попадати в подібні, м’яко кажучи, неприємні ситуації, чоловік зібрав речі й з родиною переїхав до США. Там вдалося облаштуватися, знайти роботу, і життя потроху налагоджувалося.

Та от біда – тато Рене тяжко захворів, і чоловіку довелося повернутися до Колумбії, що відвідати родича і, можливо, попрощатися назавжди. Але не судилося зустрітися батьку й сину. Прямо в аеропорту, щойно вийшов із літака, на тезку бандита наділи кайданки і відправили у відділок.

Бідолаха закритий і чекає, коли врешті з’ясується, що він не перуанець, і його звільнять утретє. От тільки тато Рене цього вже не побачить і не порадіє за сина. Оскільки літня людина померла, так і не побачившись перед смертю зі своєю кровиночкою.

Нові статті

Схожі статті

Соковиті і смачненькі квашені помідори за бабусиним рецептом – від такої закуски за вуха не відтягнеш

Квашені помідори — одна з найулюбленіших зимових закусок, якою варто запасатися вже зараз. Помідори можна брати будь-якого сорту. Головна умова – дотримуватися наданої рецептури.

43-річний Потап спародіював 51-річного Винника: показав бур’янець на балконі і назвав точну дату повернення

43-річний український музикант Потап, якого зараз називають втікачем – вирішив спробувати себе в новому амплуа. Він показав пародію на Олега Винника. Дивіться відео з Потапового балкону.

Вже з 1 жовтня: тарифи на Інтернет в Україні можуть стрімко злетіти вгору. На скільки підвищать ціни і чому?

Вже з 1 жовтня 2024 року українські провайдери Інтернету можуть підвищити тарифи на свої послуги втричі. З чим повʼязане суттєве подорожчання послуги? Деталі розповість "Один Факт".

Сказала “так”: 34-річна Ольга Харлан оголосила про найважливіше рішення в житті — Білодід її привітала

Українська чемпіонка Олімпійських ігор-2024 Ольга Харлан повідомила важливу новину. Дівчина прийняла пропозицію руки та серця від свого коханого хлопця, італійського спортсмена Луїджи Самеле.