Молодик вирішив зробити коханій пропозицію, та пес подруги все зіпсував: що зробив чотирилапий друг мимоволі

Дівчина була надзвичайно щаслива, коли бойфренд зробив їй пропозицію руки й серця. Про свою радість вона хотіла сповістити всьому світу. Але щось пішло не так, і бідолаха залишилася без подарованої коханим обручки.

Все у житті Лаури було гаразд. Цікава робота, хороша родина, коханий чоловік поруч. Не вистачало лише одного – того, чого хоче кожна дівчина. Вона понад усе мріяла про шлюбну церемонію.

Час ішов, а бойфренд навіть не заїкався про спільне життя. Це надзвичайно напружувало дівчину, адже вона мріяла щоранку прокидатися поруч із коханим, проводити з ним вік-енди й врешті народити нащадків.

Понад усе Лаура мріяла про освідчення

Здавалося, Девіду це було не потрібно. Вони зустрічалися, гарно проводили час разом. Але з’їхатися і вести спільне господарство, молодик чомусь не пропонував. А для Лаури це було принципово. Вона не хотіла сама підштовхувати події. Мріяла, що одного дня він дозріє до подібного рішення, і вони будуть найщасливішими людьми на цьому світі. Врешті цей день настав.

Нічого не передвіщало небувалих подій. Лаура повернулася з роботи трішки знервованою через певні проблеми. Та вирішила залишити всі неприємності за дверима оселі. І дуже правильно зробила.

Собака зіпсував романтичну ідилію

Щойно переступила поріг, була надзвичайно вражена: довкола все було прикрашене червоними кульками, а на стіні розвішані букви, які дівчина тут же склала в слова: “Стань моєю дружиною”.

Всі сумні думки тут же розвіялися. Лаура обняла коханого на радощах, а він поцілував її в губи та простягнув оксамитову коробочку з обручкою. Дівчина перебувала на дев’ятому небі від щастя. Допоки Девід пішов на кухню, де готував святкову вечерю, новоспечена наречена вирішила похвалитися знаменною подією в житті в соцмережі.

Хотілося, щоб це було якось по особливому, тому поклала обручку на ніс своєї собаки, а сама хотіла зробити світлину. Але не встигла. До кімнати зайшов Девід. Пес, почувши його голос, зробив легкий рух і… проковтнув коштовну прикрасу.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?