Молодик вирішив зробити коханій пропозицію, та пес подруги все зіпсував: що зробив чотирилапий друг мимоволі

Дівчина була надзвичайно щаслива, коли бойфренд зробив їй пропозицію руки й серця. Про свою радість вона хотіла сповістити всьому світу. Але щось пішло не так, і бідолаха залишилася без подарованої коханим обручки.

Все у житті Лаури було гаразд. Цікава робота, хороша родина, коханий чоловік поруч. Не вистачало лише одного – того, чого хоче кожна дівчина. Вона понад усе мріяла про шлюбну церемонію.

Час ішов, а бойфренд навіть не заїкався про спільне життя. Це надзвичайно напружувало дівчину, адже вона мріяла щоранку прокидатися поруч із коханим, проводити з ним вік-енди й врешті народити нащадків.

Понад усе Лаура мріяла про освідчення

Здавалося, Девіду це було не потрібно. Вони зустрічалися, гарно проводили час разом. Але з’їхатися і вести спільне господарство, молодик чомусь не пропонував. А для Лаури це було принципово. Вона не хотіла сама підштовхувати події. Мріяла, що одного дня він дозріє до подібного рішення, і вони будуть найщасливішими людьми на цьому світі. Врешті цей день настав.

Нічого не передвіщало небувалих подій. Лаура повернулася з роботи трішки знервованою через певні проблеми. Та вирішила залишити всі неприємності за дверима оселі. І дуже правильно зробила.

Собака зіпсував романтичну ідилію

Щойно переступила поріг, була надзвичайно вражена: довкола все було прикрашене червоними кульками, а на стіні розвішані букви, які дівчина тут же склала в слова: “Стань моєю дружиною”.

Всі сумні думки тут же розвіялися. Лаура обняла коханого на радощах, а він поцілував її в губи та простягнув оксамитову коробочку з обручкою. Дівчина перебувала на дев’ятому небі від щастя. Допоки Девід пішов на кухню, де готував святкову вечерю, новоспечена наречена вирішила похвалитися знаменною подією в житті в соцмережі.

Хотілося, щоб це було якось по особливому, тому поклала обручку на ніс своєї собаки, а сама хотіла зробити світлину. Але не встигла. До кімнати зайшов Девід. Пес, почувши його голос, зробив легкий рух і… проковтнув коштовну прикрасу.

Нові статті

Схожі статті

Стала другою матірʼю: чоловік Руслани Писанки Ігор Ісаков показав сина, якого вона виховувала, як рідного

Чоловік Руслани Писанки Ігор Ісаков, з яким вона прожила в законному шлюбі 10 років, до самої своєї смерті – має сина від першого шлюбу. Він розповів, як Руслана ставилась до хлопця.

Не холостяк, як думають всі: 50-річний Олексій Суханов розповів, хто є його обраницею і чим вона займається

Ведучий Олексій Суханов був одружений, але розлучився понад 8 років тому, незважаючи на це чоловік вже знайшов нову обраницю - хто вона така та як виглядає?

“Мої діти вдома”: Марічка Падалко не стримала емоцій від зустрічі з молодшою донькою, яку не бачила 1.5 роки

Телеведуча Марічка Падалко поділилась у соцмережах емоціями з приводу повернення додому молодшої доньки Катрусі. Дівчина не була вдома 1.5 роки і за цей час встигла наздогнати зіркову маму у зрості.

Закуска на всі випадки життя: як приготувати кабачки по-корейськи – розлетиться за 10 хвилин з вашого столу

Нереально смачна закуска на будь-яку пору року з простих інгредієнтів - ви будете в захваті: як приготувати кабачки по-корейськи. Покроковий рецепт.