Жінка закохалася у друга свого сина: хто порадить, що робити – відкрити свої почуття чи триматися подалі

39-річна Олена сама виховує сина. Одного разу 18-річний Павло прийшов додому не один, а з товаришем. Коли жінка познайомилася з Євгеном, відразу відчула до молодика симпатію.

Товариш сина виявився ввічливим і дуже інтелігентним молодиком. За чаєм він легко спілкувався з Оленою. Допоки Павло зазирав у ноутбук, жінка з юнаком чудово поговорили. Між ними начебто налагодився невидимий зв’язок.

Того вечора жінка довго не могла заснути. Вона стільки років займалася вихованням сина і не мала інших інтересів, що тепер злякалася жіночності, що раптово прокинулася в ній. Олена переживала, що предметом її цікавості став товариш сина. Якщо вона заведе з Євгеном роман, це може негативно відобразитися й на Павлуші. А цього їй би дуже сильно не хотілося.

Жінка боїться поринути з головою у роман із молодикомДивно, що до матері-одиначки залицявся і начальник на роботі, і сусід. Але вона ніколи не розглядала цих чоловіків як об’єкти для кохання. Нічого в душі не тьохкало при спілкуванні з ними. Цікавих тем для розмови не знаходилося. Під час побачення хотілося якомога швидше попрощатися й повернутися додому.

З Євгеном усе було зовсім по-іншому. Вони начебто відгадували думки одне одного. Молодик, мабуть, теж відчував потяг до мами друга. Став частенько навідуватися до них у гості, залишаючись на вечерю.

Чи можливі подібні нерівні стосунки?

Олена опинилася на роздоріжжі. Зробити крок назустріч коханню з хлопцем, що на 20 років молодший за неї, вона не може, адже добре усвідомлює наслідки, що випливуть із цих стосунків.

Вона вирішила поділитися своєю проблемою з сестрою, тіткою і колегою. Сестра впевнена, що слід чесно про все розповісти своєму сину. Тітка підтримала племінницю. Мовляв, та робить усе правильно, що стримується і не дає волю почуттям. Такої лінії поведінки й слід притримуватися. А колега сказала, що для кохання не існує жодних обмежень, навіть вікових. Як вчинить Олена?

Нові статті

Схожі статті

Соковиті і смачненькі квашені помідори за бабусиним рецептом – від такої закуски за вуха не відтягнеш

Квашені помідори — одна з найулюбленіших зимових закусок, якою варто запасатися вже зараз. Помідори можна брати будь-якого сорту. Головна умова – дотримуватися наданої рецептури.

43-річний Потап спародіював 51-річного Винника: показав бур’янець на балконі і назвав точну дату повернення

43-річний український музикант Потап, якого зараз називають втікачем – вирішив спробувати себе в новому амплуа. Він показав пародію на Олега Винника. Дивіться відео з Потапового балкону.

Вже з 1 жовтня: тарифи на Інтернет в Україні можуть стрімко злетіти вгору. На скільки підвищать ціни і чому?

Вже з 1 жовтня 2024 року українські провайдери Інтернету можуть підвищити тарифи на свої послуги втричі. З чим повʼязане суттєве подорожчання послуги? Деталі розповість "Один Факт".

Сказала “так”: 34-річна Ольга Харлан оголосила про найважливіше рішення в житті — Білодід її привітала

Українська чемпіонка Олімпійських ігор-2024 Ольга Харлан повідомила важливу новину. Дівчина прийняла пропозицію руки та серця від свого коханого хлопця, італійського спортсмена Луїджи Самеле.