Жінка закохалася у друга свого сина: хто порадить, що робити – відкрити свої почуття чи триматися подалі

39-річна Олена сама виховує сина. Одного разу 18-річний Павло прийшов додому не один, а з товаришем. Коли жінка познайомилася з Євгеном, відразу відчула до молодика симпатію.

Товариш сина виявився ввічливим і дуже інтелігентним молодиком. За чаєм він легко спілкувався з Оленою. Допоки Павло зазирав у ноутбук, жінка з юнаком чудово поговорили. Між ними начебто налагодився невидимий зв’язок.

Того вечора жінка довго не могла заснути. Вона стільки років займалася вихованням сина і не мала інших інтересів, що тепер злякалася жіночності, що раптово прокинулася в ній. Олена переживала, що предметом її цікавості став товариш сина. Якщо вона заведе з Євгеном роман, це може негативно відобразитися й на Павлуші. А цього їй би дуже сильно не хотілося.

Жінка боїться поринути з головою у роман із молодикомДивно, що до матері-одиначки залицявся і начальник на роботі, і сусід. Але вона ніколи не розглядала цих чоловіків як об’єкти для кохання. Нічого в душі не тьохкало при спілкуванні з ними. Цікавих тем для розмови не знаходилося. Під час побачення хотілося якомога швидше попрощатися й повернутися додому.

З Євгеном усе було зовсім по-іншому. Вони начебто відгадували думки одне одного. Молодик, мабуть, теж відчував потяг до мами друга. Став частенько навідуватися до них у гості, залишаючись на вечерю.

Чи можливі подібні нерівні стосунки?

Олена опинилася на роздоріжжі. Зробити крок назустріч коханню з хлопцем, що на 20 років молодший за неї, вона не може, адже добре усвідомлює наслідки, що випливуть із цих стосунків.

Вона вирішила поділитися своєю проблемою з сестрою, тіткою і колегою. Сестра впевнена, що слід чесно про все розповісти своєму сину. Тітка підтримала племінницю. Мовляв, та робить усе правильно, що стримується і не дає волю почуттям. Такої лінії поведінки й слід притримуватися. А колега сказала, що для кохання не існує жодних обмежень, навіть вікових. Як вчинить Олена?

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?