Хрустиш суглобами? Потрапиш до Книги рекордів: скільки разів треба хруснути, щоб побити світовий рекорд

Рекорд хрускоту суглобами побито. Попередній рекордсмен Книги рекордів Гіннеса спромігся хруснути 40 разів. Та знайшлася інша людина, здатна зробити відразу 46 хрускотінь.

Олле Лундіну нині 26 років. Хрустить пальцями бідолаха з 6-річного віку. Через власну фізичну особливість ім’я шведа потрапило до Книги рекордів Гіннеса. Молодик відібрав перемогу у непальця Камаля Похрела, який зафіксував досягнення на рівні 40 разів. Та рекордсменом чоловік вважався недовго. Всього за 4 місяці його досягнення перевищила інша людина.

Швед хруснув різними суглобами 46 разів

Лундін недовго готувався до моменту істини. Протягом місяця весь час хрускотів пальцями, аби визначити послідовність натискання на суглоби з максимальною віддачею. В день, коли було призначено фіксацію рекорду, молодик узагалі не хрустів, щоб не напружувати суглоби. На додаток він намагався не робити ніяких різких рухів.

Задача перед Олле була поставлена не з легких. Інтервал між хряскотіннями не мав перевищувати 3 секунди. Він завчив певну послідовність пальців, але так розхвилювався, що забув, як слід чинити. Між тим претенденту таки вдалося вразити конкурсну комісію. І рекорд було зафіксовано.

Хрускіт у пальцях допоміг здобути рекорд

Лундін й так перебував у стані стресу. Ще й додатково переживав, що скрипуча підлога завадить спікерам розпізнати потрібні звуки. Згодом з’ясувалося, що марно переймався цим. Мікрофон чудово зафіксував кожен звук, розмежувавши скрип дощок і хрускіт пальців. Тож підрахунки було зроблено з максимальною точністю.

У дитинстві бабуся лаяла онука, що він хрустить. Жінка лякала, що через це у хлопчика руки стануть кривими. Згодом з’ясувалося, що скрип іде не лише від пальців на руках, а й на ногах. Одного разу Олле робили тайський масаж, і раптово пальці на нижніх кінцівках почали хрустіти.

Нові статті

Схожі статті

Соковиті і смачненькі квашені помідори за бабусиним рецептом – від такої закуски за вуха не відтягнеш

Квашені помідори — одна з найулюбленіших зимових закусок, якою варто запасатися вже зараз. Помідори можна брати будь-якого сорту. Головна умова – дотримуватися наданої рецептури.

43-річний Потап спародіював 51-річного Винника: показав бур’янець на балконі і назвав точну дату повернення

43-річний український музикант Потап, якого зараз називають втікачем – вирішив спробувати себе в новому амплуа. Він показав пародію на Олега Винника. Дивіться відео з Потапового балкону.

Вже з 1 жовтня: тарифи на Інтернет в Україні можуть стрімко злетіти вгору. На скільки підвищать ціни і чому?

Вже з 1 жовтня 2024 року українські провайдери Інтернету можуть підвищити тарифи на свої послуги втричі. З чим повʼязане суттєве подорожчання послуги? Деталі розповість "Один Факт".

Сказала “так”: 34-річна Ольга Харлан оголосила про найважливіше рішення в житті — Білодід її привітала

Українська чемпіонка Олімпійських ігор-2024 Ольга Харлан повідомила важливу новину. Дівчина прийняла пропозицію руки та серця від свого коханого хлопця, італійського спортсмена Луїджи Самеле.