Родина побачила картину з двійником свого 7-річного сина: щоправда, на полотні художник зобразив дівчинку

Раніше Стівенсони мешкали у Швеції. Лише 2 роки тому перебралися до Великобританії. Якось із родиною сталося щось неймовірне – відбулася зустріч із копією їхнього сина.

Сім’я з трьома дітьми весело провели час на гірськолижному курорті. В Англії вони відвідали його вперше. Вдосталь накатавшись на лижах і надихавшись свіжого гірського повітря поверталися додому. Дорогою вирішили заночувати в орендованому будинку. Підрулили до нього вже пізно ввечері, але встигли помітити, що забудівля доволі старезна. Ставні рипіли, половиці скрипіли. Все навіювало думку про зустріч із привидами. І вона сталася.

Старша сестра першою помітила схожість дівчинки з картини з молодшим братиком

Всім гуртом розташувалися в їдальні, щоб повечеряти. Кожен почував себе ніяково, але ніхто не міг пояснити, що не так у цій оселі. Врешті донька вказала на одну з картин на стіні: “Погляньте! Це ж наш Барні!”

Усі скупчилися довкола картини. І дорослі, й діти були надзвичайно шоковані. З шедевра шведського художника Карла Ларссона на них поглядало до болю знайоме обличчя. Щоправда, належало воно не хлопчику, а дівчинці з довгим волоссям. Та виглядала модель точнісінько як їхній синочок. Якби не знали напевно, то сказали б, що це діти-близнюки.

Барні виявився повною копією дівчинки з картини

Звідки у цьому будинку з’явився малюнок їхнього сина, перевдягненого в дівчинку, батьки так і не змогли пояснити дітям. Семирічний Барні теж відзначив схожість із незнайомкою і весь вечір мовчав, переварюючи отриману інформацію.

Ще б пак! Не кожного дня зустрічаєш свого двійника, хоч і протилежної статі. Врешті малюк розслабився, повважавши все це цікавою пригодою. А батьки подумали, що було б непогано придбати картину “Квіти на лузі” і повісити у себе вдома. Більше того вечора таємничих подій не сталося.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?