Молдованин сильно хотів побачити кохану українку, тож став порушником кордону: чим відповіли прикордонники

Молдованин, що закохався в українку, зважився на відчайдушний крок заради дівчини. От тільки прикордонники не оцінили належним чином глибину почуттів бідного донжуана.

З Олесею Микола познайомився, коли перебував на заробітках в Одесі. Пара почала зустрічатися. Але війна розлучила закоханих. Молодик повернувся додому, а дівчина поїхала до родичів на Західну Україну.

Час минав. Голубки дуже сумували в розлуці. Практично щовечора зв’язувалися по вайберу, щоб розповісти про події, що трапилися за день. Олеся довго не могла віднайти підхожу роботу. Дівчина мала професію штукатурниці. А люди, шоковані постійними бомбардуваннями, перестали будуватися практично зовсім.

Кордон між країнами став на заваді коханню

Доводилося перебиватися гуманітаркою, яку щедро передавали з-за кордону небайдужі люди. Та життя не стоїть на місці. Потроху люд оговтувався і повертався до старих звичок. Урешті й Олеся знайшла для себе постійні замовлення.

От тільки одна біда – вони з коханим не можуть бути разом. Їхати жити в Молдову дівчина категорично відмовлялася. А Микола був зайнятий на роботі й не міг її відвідати. Молодик відчував, що якщо найближчим часом не зустрінеться з коханою, то не витримає.

За рік Олеся повернулася до Одеси, про що сповістила коханому телефоном. Микола саме гуляв на весіллі у брата. Отримавши таку чудову звістку, не витримав. Раз дівчина зовсім поруч, треба діяти, вирішив він.

Микола не наважився перетинати кордон офіційно

Дістався молдавсько-українського кордону і рішуче ринувся на інженерну конструкцію, що відмежовувала одну країну від іншої. З молдавської сторони перепону здолав без проблем, а коли вже опинився в Україні, не втримався на ногах і скотився у глибокий рівчак.

Випите далося взнаки. Сили покинули підпилого чоловіка, і він… заснув. Коли ж урешті прокинувся, побачив перед собою українських прикордонників. З порушником державного кордону повелися чемно. Відправили додому. От тільки видали заборону відвідувати Україну на 10 років. Тож тепер закоханому парубку доведеться умовляти Олесю приїхати до нього в гості, бо сам він цього не зможе зробити.

Нові статті

Схожі статті

Цей лайфхак зекономить ваш час і сили! Як потрібно прати штори та тюлі, щоб не прасувати потім – працює 100%

Постійно прасуєте все після прання, але не хочете цього робити - вихід є! Що потрібно зробити, щоб штори та тюлі були рівними після "очищувальних процедур".

“Міс Всесвіт 2024”: як виглядає 80-річна бабуся трьох онуків, що вийшла в фінал щорічного конкурсу

В 2024 році фіналісткою конкурсу "Міс Всесвіт" стала… 80-річна бабуся. Чой Сун Хва зуміла миттєво стати знаменитістю завдяки міжнародному конкурсу і набула статусу найстаршої моделі.

Хоч і не рідна, але… Чи спілкується дружина Віктора Павліка з його донькою, яка на 7 років за неї старша

Віктор Павлік і Катерина Репяхова мають спільного сина Михася, але до шлюбу з блогеркою співак був одружений тричі, тож має ще дітей - чи спілкується теперішня дружина з його донькою Христиною?

Він не зміг бути з нею до кінця свого життя – як виглядає екс-дружина Миколи Тищенка, з якою були 7 років

Здавалося, що шлюб Миколи Тищенка та Алли Барановської сповнений любові і гармонії, але все це була лише ідеальна картинка - як виглядає колишня обраниця екс-телеведучого, яка народила йому сина.