Жінка прикидалася матусею немовляти: що приховувала зловмисниця у складках дитячого комбінезону

Жінка придумали ідеальний засіб, як відволікти увагу поліцейських від її ганебних справ. Але ті все одно зацікавилися дивною "мамочкою" з немовлям. І не прогадали.

Лідія порушувала закон, але робила це під виглядом матері, що гуляє на вулиці зі своїм немовлям. Зловмисниця придумала геніальний план: вбирала власного кота у дитячі речі, клала його в коляску і вирушала на вулицю. У складках комбінезона для немовляти, напнутого на тварину, приховувала пакетики з забороненими речовинами.

Шлях прогулянки жінки з коляскою пролягав місцями, де треба було робити закладки. Ось так, пройде Лідія за своїм маршрутом, збудеться білих пакетиків і з почуттям виконаного обов’язку повертається додому. А котик мирно посапує в колясці на свіжому повітрі.

Кіт здав власну хазяйку

Та одного разу “немовляті” набридло ховатися у повзунках, і кіт став голосно сповіщати про це хазяйці. На нещастя, назустріч якраз нагодилися двоє поліцейських. Щойно почули підозріле нявчання з коляски, вирішили перевірити, що відбувається.

Яким же було здивування стражів порядку, коли вони розповивши дитинку, побачили замість маленької людини великого кота. Бідну тваринку звільнили з комбінезона, а в ньому знайшли відразу п’ять пакуночків з білим порошком. Зрозуміло, що це був не цукор.

Жінка втягнула кота у брудну оборудку

Як згодом з’ясувалося, це був N-метилефедрин, небезпечна наркотична речовина. Жінці нічого не залишалося, як зізнатися, в яких місцях вона вже встигла зробити закладки, допоки котик не каверзував.

Поліціянти нарахували їх аж 8 штук. Не дивно, що котик втомився так довго гуляти, і попросився на волю. Псевдоматуся опинилася за ґратами, а хто тепер опікуватиметься котиком-наркодилером, залишилося відкритим питанням.

Нові статті

Схожі статті

Офіційно в шлюбі: 40-річна Слава Камінська показалась в обіймах свого чоловіка – втретє вийшла заміж

Слава Камінська вже двічі була в шлюбі, але це не кінець, адже співачка вийшла заміж втретє за чоловіка-іноземця, обличчя якого ретельно приховує - що відомо про нього?

Ірма Вітовська, Ахтем Сеітаблаєв та інші: відатні кінодіячі України отримали президентську нагороду

Відомі українські кінодіячі напередодні Дня українського кіно отримали особисті відзнаки від Президента України. Всього нагороди отримали 11 кінодіячів. Відповідний указ був підписаний 13 вересня.

Ефектна фотосесія посеред інопланетного пейзажу: Ольга Мартиновська з “МастерШефа” знайшла трактор На Марсі

Суддя з "МастерШефу" Ольга Мартиновська показала нові фотографії зі свого відпочинку. Цього разу вона майнула подалі від Чорного моря і опинилась… посеред марсіанських пейзажів.

“Ми переїхали”: 30-річна дружина Віктора Павліка вперше провела екскурсію новою квартирою (ФОТО)

Нарешті здійснилась мрія бізнесвумен Катерини Репяхової та вона разом із Віктором Павлік і Михасиком переїхали до нової квартири - як вона виглядає?