Медсестру ніхто з сусідів не бачив 2,5 роки: коли ж урешті вибили двері й попали у квартиру побачили таке…

Шейлу Селеоан ніхто не бачив, починаючи з літа 2019 року. Та лише в лютому 2022-го додумалися зайти у квартиру жінки в Пекхемі й віднайти повністю розкладене тіло господині.

Поліція вибила двері у квартирі 58-річної медсестри. На місці були виявлені залишки скелета жінки. Труп спокійнісінько розкладався протягом 2,5 роки, а на скарги сусідів про неймовірний сморід домовласник не реагував.

Особливо жахливий запах дошкуляв людям у перші місяці після смерті сусідки. Вони не могли спокійно спати, і весь час скаржилися у Peabody Housing, але там ніхто не реагував.

Жахливий запах тероризував родину довгий час

Життя Шантель, що мешкала на поверх нижче, перетворилося на суцільний жах. Домашні весь час відчували запах смерті, який неможливо було вивітрити із квартири. А одного разу господиня вирішила замінити лампочку під стелею, і на неї звалилася купа личинок.

Згодом майбутні комахи заполонили і спальню, й вітальню, й ванну. Вони перебували на шафах. Коли хтось сідав на диван, то згодом міг побачити на оббивці личинку в розчавленому виді.

Люди боролися з проблемою самотужки, як могли. Підкладали під двері мокрі рушники й простирадла, щоб перекрити доступ запаху. Та це практично не допомагало. Їсти вони теж не могли, бо всіх нудило. Спокійно виспатися ніхто з родини не спромігся за всі 2,5 роки.

Коли жінка вкручувала лампочку, на неї посипалися личинки

Селеоан 14 серпня зателефонувала терапевту й домовилася про зустріч наступного дня, але сама до лікаря не прийшла. Орендну плату англійка заплатила востаннє з картки також у серпні 2019-го.

У квітні 2020 року до оселі медсестри навідалися газівники. Жінка не відчинила. Оскільки безпеку газових приладів не було перевірено, то газ перекрили. Пожильці частенько скаржилися в житлову асоціацію на квартиру Селеоан. Десь за рік марних сподівань люди самі викликали поліцію. Офіцери постукали, а коли їм не відкрили, не наважилися вибити двері. Лише за 2,5 роки ходіння по муках удалося добитися проникнення у квартиру. Поліціянти були шоковані рівнем ступеня розкладання трупа. Не вдалося навіть встановити причину смерті.

Нові статті

Схожі статті

Соковиті і смачненькі квашені помідори за бабусиним рецептом – від такої закуски за вуха не відтягнеш

Квашені помідори — одна з найулюбленіших зимових закусок, якою варто запасатися вже зараз. Помідори можна брати будь-якого сорту. Головна умова – дотримуватися наданої рецептури.

43-річний Потап спародіював 51-річного Винника: показав бур’янець на балконі і назвав точну дату повернення

43-річний український музикант Потап, якого зараз називають втікачем – вирішив спробувати себе в новому амплуа. Він показав пародію на Олега Винника. Дивіться відео з Потапового балкону.

Вже з 1 жовтня: тарифи на Інтернет в Україні можуть стрімко злетіти вгору. На скільки підвищать ціни і чому?

Вже з 1 жовтня 2024 року українські провайдери Інтернету можуть підвищити тарифи на свої послуги втричі. З чим повʼязане суттєве подорожчання послуги? Деталі розповість "Один Факт".

Сказала “так”: 34-річна Ольга Харлан оголосила про найважливіше рішення в житті — Білодід її привітала

Українська чемпіонка Олімпійських ігор-2024 Ольга Харлан повідомила важливу новину. Дівчина прийняла пропозицію руки та серця від свого коханого хлопця, італійського спортсмена Луїджи Самеле.