Хлопець-меломан уві сні проковтнув навушник: чим закінчилася епопея з гаджетом, і як його діставали лікарі

Одного разу мешканець Китаю почув дивні звуки. Довго не міг втямити, звідки вони долинають. А коли розібрався, що зі шлунку, був надзвичайно спантеличений.

Сяоюн полюбляв перед сном послухати спокійну музику. От і того злощасного вечора зробив так само – всунув до вух бездротові навушники, увімкнув улюблений гурт і замріяно заплющив очі.

Прокинувся вже глупої ночі від того, що захотів сходити в туалет. Підвівся, витягнув з одного вуха навушника, а другого ніяк не міг знайти. Вирішив пошукати зі звуком й увімкнув приймач. На диво молодика, нотки улюбленої мелодії залунали зі… шлунку.

Китайцю не пощастило проковтнути навушник уві сні

Виявляється, бідак його проковтнув під час сну й не помітив. Але гаджет доволі якісний, тож не перетравився під дією шлункового соку, а продовжував працювати навіть у таких екстремальних умовах.

Ледве дочекавшись ранку, меломан рвонув до лікарні. Там йому спочатку не повірили. Та коли зробили рентгенівський знімок і виявили чужорідне тіло, втямили, що пацієнт говорить правду.

Рентген показав місце розташування навушника у шлунку

Для початку вирішили спробувати позбутися навушника зі шлунка природним шляхом. Китайцю виписали послаблювальний засіб. Наказали чекати й уважно слідкувати за випорожненнями. Лікар попередив: якщо подібний легкий метод не подіє, доведеться вилучати навушник зі шлунку хірургічним шляхом.

Звісно, бездротові навушники набагато зручніші в користуванні, адже можна не хвилюватися за заплутані чи деформовані дроти. Та, як з’ясувалося, компактні розміри виробу можуть зіграти з власником злий жарт. Тож обов’язково слідкуйте за гаджетами, аби не трапилося подібної оказії. Погодьтеся, подібне і в жахливому сні не привидиться.

Нові статті

Схожі статті

Пішла від чоловіка заради його друга: 34-річна Дорофєєва розповіла історію кохання з Мішею Кацуріним

У житті Наді Дорофєєвої стався неочікуваний поворот подій - співачка пішла до друга колишнього чоловіка Дантеса. Як саме почався роман артистки з Мішею Кацуріним?

Охорона, шлагбаум та безліч відеокамер: 41-річна Катя Осадча показала будинок, в якому живе з Горбуновим

Катерина Осадча та Юрій Горбунов вже протягом кількох років проживають за містом в будинку, де у них по сусідству були Каменських і Потап - як же виглядає двоповерховий палац телеведучих?

Від продюсерки до іншої продюсерки: як виглядають всі жінки 51-річного Пономарьова – на будь-який смак

Олександр Пономарьов має за собою два шлюби, яка закінчились не успішно, тож співак вирішив, що більше не буде публічно висловлюватись про особисте життя - що ж відомо про його попередніх партнерок?

Досвідчений автолюбитель: 49-річна Наталія Могилевська показала, на якому авто їздить – дорого-багато

Мало хто знає, що Наталія Могилевська вже багато років за кермом і у володінні співачки було не одне авто: на якому транспорті їздить зірка зараз?