Чоловік повернувся додому після роботи й застав сюрприз у спальні: що він зробив з незнайомкою в його ліжку

Напевно, кожен чоловік мріяв би повернутися додому і застати у власному ліжку довгоногу незнайомку. От тільки подібне твердження не стосується нашого героя. Втрапивши у подібну ситуацію, він вчинив зовсім не "по-чоловічому".

Алекс повернувся додому втомленим і знервованим. Уранці від шефа отримав на горіхи, потім натрапив на парочку капризних клієнтів, які добряче помотали нерви. Одним словом, день не удався.

Гадав, що хоч удома скине костюм із краваткою, наллє келих вина, розслабиться і забуде про всі денні турботи. Та як би не так! Відчинив двері своїм ключем, зайшов у передпокій, зняв верхній одяг. Пройшов у спальню, щоб повісити костюм у шафу на плечики. І тут побачив таке…

Алекс побачив у своєму ліжку незнайому дівчину

У ліжку Алекса лежала абсолютно незнайома йому жінка. Вона прикрилася по шию ковдрою, з-під якої кокетливо виглядала частина жіночої ступні. В очах у непроханої гості грали спокусливі бісики.

Та замість того, щоб звільнитися від залишків одягу і приєднатися до кралі, наш утомлений клерк вчинив по-іншому. Він тут же покинув спальню, зачинивши двері на замок. А сам узявся за телефон.

Побачивши незнайомку в ліжку, Алекс схопився за телефон

Як ви гадаєте, кому зателефонував Алекс першим ділом? Звісно ж, сповістив про раптовий “сюрприз” у ліжку до поліції. Коли копи прибули на місце і відчинили двері, незнайомка була все ще у спальні.

У молодички в сумочці виявили чималу суму грошей і золоті прикраси. Напевно, до Алекса вона вже встигла навідатися в іншу квартиру й винесла звідти цінності безперешкодно.

Пошарудіти в шухлядах тут їй завадив господар, що так невчасно повернувся. От дівчина й розіграла пристрасну сцену в ліжку, сподіваючись приспати пильність Алекса і за зручної нагоди накивати п’ятами з місця злочину.

На її нещастя, чоловік не повівся на жіночі чари, тож довелося невдасі прослідувати у поліцейський відділок, де дівчину залишили на кілька днів до з’ясування всіх деталей інциденту.

Нові статті

Схожі статті

Сказала “так”: 34-річна Ольга Харлан оголосила про найважливіше рішення в житті — Білодід її привітала

Українська чемпіонка Олімпійських ігор-2024 Ольга Харлан повідомила важливу новину. Дівчина прийняла пропозицію руки та серця від свого коханого хлопця, італійського спортсмена Луїджи Самеле.

Космічний камінь пролетів крізь атмосферу: падіння астероїда на Філіппінах вдалось засняти (Фото, Відео)

В середу, 4 вересня, в небі над Філіппінами помітили світ астероїду 2024 RW1. Космічний камінчик стрімголов пролетів крізь атмосферу, осяявши Землю яскравим світлом. Момент потрапив на відео.

Андрій Данилко відкрив секрет своїх стосунків: що то був за поцілунок між тим та заміжньою мамою Сердючки?

Артист Андрій Данилко багато років виступає на сцені в образі Вєрки Сердючки. Про його особисте життя ходять легенди. Зокрема, співаку приписують стосунки із сценічною "мамою", Інною Білоконь.

Сукня під вечір п’ятниці: Настя Каменських “розхристала” душу навстіж, щоб танцювати до ранку (Відео)

Відома співачка Анастасія Каменських показала, в якій сукні запланувала танцювати до ранку. Потап вже оцінив наряд коханої. І готовий відпустити в ньому благовірну на зустріч з подружками.