Ганчірковий чоловік поводиться не згірш справжнього: лежить на дивані, заводить дітей і зраджує дружину

Дивачка з Бразилії, не знайшовши гідного чоловіка, побралася з ганчірковою лялькою. Тепер у них із Марсело вже є одна дитинка, а друга – на підході.

Мама подарувала Мейрівон Роча Мораєс ляльку, зроблену з ганчір’я. 37-річній бразилійці настільки припав до душі подарунок, що вона вирішила взяти шлюб із Марсело (саме так вона назвала свою нову іграшку). Ця щаслива подія трапилася у 2022 році.

Бразилійка оформила шлюб з ростовою лялькою

Не можна сказати, що пара дуже щаслива. Жінка зізнається, що разом із благовірним довелося довго притиратися. А ще вони пережили зраду Марсело. Та врешті все налагодилося.

Тепер у родині з’явилося поповнення. Первістка щасливі батьки назвали Марселіньо. Жінка через подібні родинні перипетії стала дуже популярною в мережі. Нещодавно вона сповістила підписникам, що пройшла тест на вагітність й отримала дві смужки.

Невдовзі після весілля у пари з’явилося поповнення

Мораєс запевнила, що цього разу в них із чоловіком народиться дівчинка. Та якщо лікарі помилилися, й на світ знов з’явиться хлопчик, подружжя не особливо сумуватиме.

На диво, користувачі TikTok не поділили радість блогерки. Під дописом з’явилося чимало негативних коментарів:

“Їй необхідна допомога”.

“Божевілля зашкалює”.

Та Мейрівон не переймається через це. Вона продовжує згадувати про зради свого чоловіка, попри невміння Марсело пересуватися й говорити. Жінка каже, що вони залишилися жити в тому ж будинку, але він уже не такий, як був раніше.

Вони останнім часом віддалилися один від одного. Добре, хоч дружина завагітніла. Через це Марсело став до неї більш уважним. Бразилійка певна, що друга дитина врятує їхній шлюб. Звісно, насправді друга дитинка буде схожа на Марселіньо, який, як і його татусь, має ганчіркові нутрощі.

Нові статті

Схожі статті

Соковиті і смачненькі квашені помідори за бабусиним рецептом – від такої закуски за вуха не відтягнеш

Квашені помідори — одна з найулюбленіших зимових закусок, якою варто запасатися вже зараз. Помідори можна брати будь-якого сорту. Головна умова – дотримуватися наданої рецептури.

43-річний Потап спародіював 51-річного Винника: показав бур’янець на балконі і назвав точну дату повернення

43-річний український музикант Потап, якого зараз називають втікачем – вирішив спробувати себе в новому амплуа. Він показав пародію на Олега Винника. Дивіться відео з Потапового балкону.

Вже з 1 жовтня: тарифи на Інтернет в Україні можуть стрімко злетіти вгору. На скільки підвищать ціни і чому?

Вже з 1 жовтня 2024 року українські провайдери Інтернету можуть підвищити тарифи на свої послуги втричі. З чим повʼязане суттєве подорожчання послуги? Деталі розповість "Один Факт".

Сказала “так”: 34-річна Ольга Харлан оголосила про найважливіше рішення в житті — Білодід її привітала

Українська чемпіонка Олімпійських ігор-2024 Ольга Харлан повідомила важливу новину. Дівчина прийняла пропозицію руки та серця від свого коханого хлопця, італійського спортсмена Луїджи Самеле.