Британська кішка відзначила 32-річчя: рекорд найстаршої муркотухи у світі її хазяйка поки не зафіксувала

У Британії мешкає кішка, якій вже минуло 32 роки. За людськими мірками, це аж 144 роки. Господині слід поспішити подати заявку до Книги рекордів Гіннеса, щоб зафіксувати цей неймовірний рекорд.

Найвірогідніше, Розі є найстаршою кішкою у світі, оскільки нині в книзі рекордів значиться вік для муркотухи всього 27 років. Ліла Бріссет принесла додому кошеня у далекому 1991 році. Подруга попросила забрати кицьку собі, оскільки в доньки жінки виявилася алергія на шерсть.

Британка віднесла годованку до ветлікаря, щоб стерилізувати. Вдруге на зустріч із ветеринаром кішка-довгожителька потрапила у 2018 році. У бідолашки виявили кісту на голівці і призначили курс лікування антибіотиками.

Старенька кішка тримається з усіх сил

Розі хоч і виглядає вже як справжня старушенція, але в неї досі всі зуби свої – жодного не втратила. Хазяйка впевнена, що тваринка так довго живе на цьому світі, оскільки перебуває у стані любові й турботи. 72-річна господиня правильно годує кішку, регулярно купає. Тому пухнаста мешканка й живе у своє задоволення.

Звісно, тваринка вже надто старенька. Переважно лежить або спить. Господиня частенько перевіряє, чи дихає її улюблениця. Ліла переживає, що невдовзі пухнаста подружка піде за райдужний міст. На душі буде суцільна пустка, адже більш ніж за три десятиліття вони зріднилися одна з одною.

Хазяйка весь час перевіряє, чи дихає її підопічна

Жінці радять приспати кішечку через надмірний вік, але Бріссет ніколи не наважиться на подібний крок. Вона запевняє, що дочекається, коли Розі покине цей світ природним шляхом.

Британка старша за свою землячку Флоссі, ім’я якої зафіксовано у книзі рекордів. Та народилася у 1995 році. Якби Ліла Бріссет подала заявку, то пальму першості відібрала б її улюблена Розі, яка на 4 роки старша.

Нові статті

Схожі статті

Соковиті і смачненькі квашені помідори за бабусиним рецептом – від такої закуски за вуха не відтягнеш

Квашені помідори — одна з найулюбленіших зимових закусок, якою варто запасатися вже зараз. Помідори можна брати будь-якого сорту. Головна умова – дотримуватися наданої рецептури.

43-річний Потап спародіював 51-річного Винника: показав бур’янець на балконі і назвав точну дату повернення

43-річний український музикант Потап, якого зараз називають втікачем – вирішив спробувати себе в новому амплуа. Він показав пародію на Олега Винника. Дивіться відео з Потапового балкону.

Вже з 1 жовтня: тарифи на Інтернет в Україні можуть стрімко злетіти вгору. На скільки підвищать ціни і чому?

Вже з 1 жовтня 2024 року українські провайдери Інтернету можуть підвищити тарифи на свої послуги втричі. З чим повʼязане суттєве подорожчання послуги? Деталі розповість "Один Факт".

Сказала “так”: 34-річна Ольга Харлан оголосила про найважливіше рішення в житті — Білодід її привітала

Українська чемпіонка Олімпійських ігор-2024 Ольга Харлан повідомила важливу новину. Дівчина прийняла пропозицію руки та серця від свого коханого хлопця, італійського спортсмена Луїджи Самеле.