Хотіла як краще, а вийшло як завжди: свекруха приховала від невістки хворобу сина, і шлюб розпався

Все у родині було гаразд, допоки не сталася НП. Родичі чоловіка вирішили поберегти нервову систему невістки і не сповістили жінці про це. Натомість, дізнавшись правду, вона не змогла вибачити благовірному й свекрам брехні на благо.

Марта з Алексом жили душа в душу, ніколи нічого не приховуючи один від одного. Разом раділи хорошим моментом. Якщо траплялися неприємності, радилися, як їх подолати, спільно знаходячи вихід зі скрутного становища.

Коли в Марти виникли нервові розлади, жінці довелося лягти в лікарню. Після виписки лікар порадив пройти додатковий санаторний курс. На сімейній раді було вирішено, в який саме заклад поїде жінка. Задля цього скинулися грошима батьки Алекса і навіть сестри внесли посильні грошові внески.

Марти не було вдома 3 тижні. Вона щодня телефонувала чоловіку, не забувала і про його рідню, відчуваючи подяку за турботу про її здоров’я.

Марта кілька днів не могла додзвонитися благовірному

Якось телефон Алекса став недоступним. Схвильована жінка набрала номер свекрухи, але та запевнила, що все гаразд. Мовляв, чоловік випадково утопив апарат у ванній. То кілька днів його не буде на зв’язку, допоки не придбає новий телефон. Після того Марта спілкувалася зі свекром і з сестрами свого чоловіка, але всі в один голос дотримувалися озвученої раніше версії та не розповіли жінці правду.

А приховувати від невістки було що. Насправді Алекс загримів до лікарні з діагнозом коронавірус. За 3 дні в бідолахи стався мініінсульт. Коли він зміг розмовляти, то зателефонував Марті, але теж змовчав про свою хворобу.

Через брехню свекрухи жінка подала на розлучення

Тільки повернувшись із санаторію, жінка дізналася всю правду про хворобу благовірного. Вона була надзвичайно обурена й ображена, що від неї приховали правду. Виходить, вважали її божевільною, психічно хворою.

Після подібної брехні жінка не може більше довіряти чоловіку, тому зібрала речі та з’їхала з квартири. Отак через приховування правди з благою метою розпалася родина.

Нові статті

Схожі статті

“Я була залежна від нього”: 35-річна Ксенія Мішина розповіла, якими були її стосунки з першим чоловіком

Ксенія Мішина має сина Платона, якого народила від свого першого коханого, але стосунки були не тривалими та вони розійшлись. Що відомо про першого чоловіка акторки?

Був тричі одружений та має 7 дітей: Дмитро Гордон розповів, як познайомився з дружиною Олесею Бацман

Дмитро Гордон тричі був одружений та має 7 дітей від різних шлюбів, але незважаючи на це він знайшов ту саму Олесю Бацман, з якою понад 12 років разом - як познайомилось подружжя?

Дивна блузка, беретик і яскравий макіяж: Андрій Данилко показав, як змінювався образ Вєрки Сердючки з 90-тих

Вєрка Сердючка здобула шалену популярність завдяки своєму комічному образу, який одразу підкорив публіку, але що змінились з часів 90-тих років?

“Напевно, настав час”: Олена Віницька зізналась, що розлучалась з чоловіком аж на 2 роки і назвала причину

Екс-учасниця жіночого тріо Олена Вінницька вперше зізналась, що мала з чоловіком Сергієм Большим кризу та розлучалась на два роки - що сталося між подружжям?