Хотіла як краще, а вийшло як завжди: свекруха приховала від невістки хворобу сина, і шлюб розпався

Все у родині було гаразд, допоки не сталася НП. Родичі чоловіка вирішили поберегти нервову систему невістки і не сповістили жінці про це. Натомість, дізнавшись правду, вона не змогла вибачити благовірному й свекрам брехні на благо.

Марта з Алексом жили душа в душу, ніколи нічого не приховуючи один від одного. Разом раділи хорошим моментом. Якщо траплялися неприємності, радилися, як їх подолати, спільно знаходячи вихід зі скрутного становища.

Коли в Марти виникли нервові розлади, жінці довелося лягти в лікарню. Після виписки лікар порадив пройти додатковий санаторний курс. На сімейній раді було вирішено, в який саме заклад поїде жінка. Задля цього скинулися грошима батьки Алекса і навіть сестри внесли посильні грошові внески.

Марти не було вдома 3 тижні. Вона щодня телефонувала чоловіку, не забувала і про його рідню, відчуваючи подяку за турботу про її здоров’я.

Марта кілька днів не могла додзвонитися благовірному

Якось телефон Алекса став недоступним. Схвильована жінка набрала номер свекрухи, але та запевнила, що все гаразд. Мовляв, чоловік випадково утопив апарат у ванній. То кілька днів його не буде на зв’язку, допоки не придбає новий телефон. Після того Марта спілкувалася зі свекром і з сестрами свого чоловіка, але всі в один голос дотримувалися озвученої раніше версії та не розповіли жінці правду.

А приховувати від невістки було що. Насправді Алекс загримів до лікарні з діагнозом коронавірус. За 3 дні в бідолахи стався мініінсульт. Коли він зміг розмовляти, то зателефонував Марті, але теж змовчав про свою хворобу.

Через брехню свекрухи жінка подала на розлучення

Тільки повернувшись із санаторію, жінка дізналася всю правду про хворобу благовірного. Вона була надзвичайно обурена й ображена, що від неї приховали правду. Виходить, вважали її божевільною, психічно хворою.

Після подібної брехні жінка не може більше довіряти чоловіку, тому зібрала речі та з’їхала з квартири. Отак через приховування правди з благою метою розпалася родина.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?