Роблячи прибирання у гаражі, жінка випадково наткнулася на диски: таємні записи довели пару до розлучення

Анна з Борисом вже й срібне весілля встигли відгуляти. Та раптом з'ясувалося, що жінка взагалі нічого не знає про свого благовірного. Він виявився не тією людиною, за яку себе видавав.

Подружжя встигло виростити сина й дочекатися онуків, як жінка дізналася, що її благовірний – справжній збоченець. За 25 років спільного в життя Анна жодного разу не запідозрила Бориса у чомусь лихому.

Так, попервах чоловік частенько виконував свої подружні зобов’язання. Та з роками вони стали все рідше ділити ліжко. Нічого особливого в цьому не було, вважала жінка, напевно, з віком подібне трапляється і в інших сім’ях.

Чоловік виявився вуаєристом

Та одного разу Анна вирішила навести лад у гаражі, бо весь простір був захаращений казна яким непотребом настільки, що не влазив старий холодильник. На кухню придбали новий, то поламаний агрегат страшенно заважав.

Вирішивши розчистити місце для холодильника, господиня взялася збирати весь непотріб і виносити на смітник. Раптом один із пакетів прорвався, і з нього випав диск. Жінка зазирнула всередину і побачила ще цілу купу дисків. Її зацікавило, що може бути на них записано, тож не стала викидати знахідку.

Дружина подала на розлучення з чоловіком-збоченцем

Та коли вставила диск у комп’ютер і переглянула фото, була шокована до глибини душі. З’ясувалося, що її Борис протягом тривалого часу займався вуаєризмом, тобто підгляданням за людьми.

Вони жили неподалік пляжу, і чоловік встановив у кабінці для переодягання таємну відеокамеру. Сам же збирав записи і відокремлював із них найцікавіші кадри. Отак за 9 років й назбирав цілий пакет дисків з пікантними світлинами. Найдивовижніше було те, що серед них були й фото дітлахів, і навіть чоловіків.

У розпачі Анна поскаржилася на збоченця до поліції, а сама подала заяву на розлучення. Жінка не може усвідомити, як він спав стільки років поруч із нею у ліжку, граючи роль дисциплінованого сім’янина, хоча думав зовсім про інше.

Нові статті

Схожі статті

Соковиті і смачненькі квашені помідори за бабусиним рецептом – від такої закуски за вуха не відтягнеш

Квашені помідори — одна з найулюбленіших зимових закусок, якою варто запасатися вже зараз. Помідори можна брати будь-якого сорту. Головна умова – дотримуватися наданої рецептури.

43-річний Потап спародіював 51-річного Винника: показав бур’янець на балконі і назвав точну дату повернення

43-річний український музикант Потап, якого зараз називають втікачем – вирішив спробувати себе в новому амплуа. Він показав пародію на Олега Винника. Дивіться відео з Потапового балкону.

Вже з 1 жовтня: тарифи на Інтернет в Україні можуть стрімко злетіти вгору. На скільки підвищать ціни і чому?

Вже з 1 жовтня 2024 року українські провайдери Інтернету можуть підвищити тарифи на свої послуги втричі. З чим повʼязане суттєве подорожчання послуги? Деталі розповість "Один Факт".

Сказала “так”: 34-річна Ольга Харлан оголосила про найважливіше рішення в житті — Білодід її привітала

Українська чемпіонка Олімпійських ігор-2024 Ольга Харлан повідомила важливу новину. Дівчина прийняла пропозицію руки та серця від свого коханого хлопця, італійського спортсмена Луїджи Самеле.