Поведінка жінки під час сеансу екзорцизму надзвичайно приголомшила: зміїні очі, собаче гарчання, політ стільця

Отець Вінсент Лемперт давно займається вигнанням диявола з людей. Але цей випадок навіть досвідченого екзорциста призвів до стану справжнього шоку.

Отець Вінсент Лемперт вважається головним екзорцистом Римо-католицької церкви в Америці. Здавалося б, чоловіка, який здійснив сотні, а то й тисячі антидемонічних обрядів, здивувати складно. Та трапилася одна пригода, яку священник й досі згадує з жахом.

Жінка, яка в підлітковому віці перенесла наругу як фізичну, так і сексуальну, довгий час не зверталася за допомогою до церкви. Вона взагалі обходила культові споруди стороною. А в якийсь момент життя вирішила, що настав час поділитися своїми проблемами з пастором.

Церковний служитель був настільки вражений розмовою з цією парафіянкою, що вирішив звернутися до отця Лемперта за допомогою. Тільки ця людина могла звільнити жінку від одержимості, в якій вона перебувала.

Священник не очікував такого протистояння під час сеансу екзорцизму

Ця доленосна зустріч відбулася. Вони довго говорили на різні теми. Наприкінці жінка поцікавилася, чи зможе святий отець надати їй допомогу, на що він смиренно відказав: “Ісус допоможе тобі!”

І в цей момент у священнослужителя похолоділо в серці, адже очі у співбесідниці в одну мить звузилися, скосилися і стали нагадувати зміїні. Жінка заговорила голосом демона: “Хто він? Він не має влади над нами…”

Священник у розпачі бризнув на одержиму святою водою. Бідолаха не втрималася на ногах, завалилася на підлогу й стала кашляти, немов задихаючись. Отець Вінсент втямив, що доведеться робити обряд екзорцизму повною мірою.

З парафіянкою коїлося щось неймовірне

Під час сеансу Диявол відкрито насміхався зі священника, говорячи, що він його не подужає, мовляв, вони тут надовго. Та він не відступав від свого плану. Читав молитву і бризкав святою водою навсібіч.

Жінка була прив’язана до стільця. Вона звивалася і гарчала, мов дикий звір. Коли отець дихнув на неї, щоб вселити Святий Дух, стілець миттю відлетів в інший бік кімнати, а ошаленіла клієнтка впала на підлогу. Довкола неї розповсюдилося дивне сяйво. Зелені зміїні очі поступово набули людської подоби, і зцілена пацієнтка уславила Бога. Демона було вигнано.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?