Мужня кішка врятувала господиню від діабетичної коми: тепер постійно перевіряє стан дихання жінки

Хазяйка кішки Віллоу страждає на цукровий діабет. Коли в жінки розпочалася діабетична кома, їй поталанило, що пухнаста улюблениця виявилася поруч.

Мешканці Ліверпуля 51 рік. Аманда Джеймсон не проконтролювала рівень цукру в крові й заснула. Показники стали настільки низькими, що 51-річна жінка знепритомніла.

Кішка втямила, що відбувається щось лихе, і вийшла зі спальні до вітальні, де мирно сопів перед телевізором Рей Шервуд. Віллоу заходилася будити чоловіка. Це виявилося не так уже й просто. Киця і нявчала, і плигала по тілу сплячої людини, і лапкою по щоці стукала.

Коли господині стало зле, кішка не розгубилася й покликала на допомогу

Все марно. Та тваринка не здалася. Вона долучила останній метод – укусила Рея за ногу. Переляканий чоловік відразу ж скочив на ноги, а Віллоу тим часом привернула його увагу нявчанням і кивками голови у бік спальні. Вона йшла попереду, весь час озираючись, чи слідує за нею розбуджений чоловік.

Отак під пильним наглядом муркотухи Шервуд підійшов до Аманди й побачив, що жінка впала на підлогу і не реагує на його слова. Довелося викликати швидку допомогу. Медики, поглянувши на хвору, висловили припущення, що жінка впала в діабетичну кому. Рей Шервуд не знав, як і дякувати кішці-рятівниці. Поведінка Віллоу надзвичайно приголомшила господаря. Він був вражений до глибини душі.

Віллоу взяла шефство над хазяйкою і слідкує, чи та дихає

За мужній вчинок домашня тварина потрапила у номінацію “Дивовижний котик” National Cat Awards, дійшовши до фіналу. Підбиття підсумків відбудеться 17 липня. Не виключено, що ліверпульська мешканка стане переможницею проєкту.

Тепер Віллоу взяла шефство над господинею. Частенько прикладає свій носик до рота Аманди, перевіряючи, чи та дихає. І якщо запідозрить щось лихе, відразу готова бити на сполох.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?