Молодик хотів зробити пропозицію коханій урочисто, але вузькі штани все зіпсували: що відповіла дівчина

У житті Артема частенько траплялися казуси різного штибу. Оказія трапилася з молодиком навіть у найвідповідальніший момент у житті – коли він вирішив зробити пропозицію руки і серця своїй обраниці.

Артем не любить пригадувати, в які халепи встрявав у житті. А подібних каверз із хлопцем траплялося чимало. Якось хотів допомогти підсліпуватій бабусі перейти вулицю на світлофорі. Та не врахував чималої калюжі перед бордюром. У підсумку і його, і літню жінку обдало брудною жижею з-під коліс якогось мажора на ягуарі.

Хотів позбавити матусю від проблем із носінням важких сумок із продуктами й сам зголосився скупитися перед днем народження татуся. У підсумку загубив гаманець не лише зі списком необхідних закупів, але й із грішми. І подібних прикладів із життя Артема можна назвати безліч.

Коли він зустрів свою Ірен, здавалося, весь світ довкола змінився, і тепер усе обов’язково буде за вищим ґатунком. Та як би не так! Підступна доля і тут приготувала молодику кумедну прикрість.

Юнак хотів зробити пропозицію руки й серця за урочистих обставин

З кожним днем Артем усвідомлював усе сильніше, що хоче прожити все життя з цією гарною дівчиною з великими зеленими очима. Та вирішив не поспішати й ретельно підготуватися до важливого кроку в житті.

Юнаку хотілося, щоб день, коли він зробить пропозицію руки й серця коханій, запам’ятався надовго. У принципі, так і сталося, от тільки Ірен не змогла стримати сміху в цей доленосний момент.

Коробочка з обручкою безнадійно застрягла в кишені джинсів

Оксамитову коробочку з обручкою молодик вирішив вручити коханій під час вечері у ресторані, коли вони перебували на відпочинку. Задля такого випадку вдягнув брюки й білу сорочку. Але Ірен сказала, що на курорті так не вдягаються, і порадила обмежитися більш неформальними джинсами.

Артем скорився, а у найурочистіший момент ці вузькі штани все зіпсували. Молодик хотів дістати із кишені обручку, та коробочка безнадійно застрягла. Тож довелося довго смикати, допоки вивільнив подарунок для коханої із джинсів.

Ірен весь цей час борні з вузьким вбранням зі сміхом споглядала на обранця. Добре хоч на його пропозицію відповіла “так”. А згодом зізналася, що сама винна у казусі, адже підмовила нареченого вдягти джинси в обліпку.

Нові статті

Схожі статті

Стала другою матірʼю: чоловік Руслани Писанки Ігор Ісаков показав сина, якого вона виховувала, як рідного

Чоловік Руслани Писанки Ігор Ісаков, з яким вона прожила в законному шлюбі 10 років, до самої своєї смерті – має сина від першого шлюбу. Він розповів, як Руслана ставилась до хлопця.

Не холостяк, як думають всі: 50-річний Олексій Суханов розповів, хто є його обраницею і чим вона займається

Ведучий Олексій Суханов був одружений, але розлучився понад 8 років тому, незважаючи на це чоловік вже знайшов нову обраницю - хто вона така та як виглядає?

“Мої діти вдома”: Марічка Падалко не стримала емоцій від зустрічі з молодшою донькою, яку не бачила 1.5 роки

Телеведуча Марічка Падалко поділилась у соцмережах емоціями з приводу повернення додому молодшої доньки Катрусі. Дівчина не була вдома 1.5 роки і за цей час встигла наздогнати зіркову маму у зрості.

Закуска на всі випадки життя: як приготувати кабачки по-корейськи – розлетиться за 10 хвилин з вашого столу

Нереально смачна закуска на будь-яку пору року з простих інгредієнтів - ви будете в захваті: як приготувати кабачки по-корейськи. Покроковий рецепт.