“У шахах тільки дівчата”: чоловік провернув трюк із відомої комедії про джаз, зігравши на жіночому чемпіонаті

Дізнавшись, що на переможницю чемпіонату з шахів очікує чималий призовий фонд, чоловік вирішив будь за що взяти участь у змаганнях. І його не зупинила обставина, що грати мають виключно дівчата.

Мешканець Кенії настільки сильно потребував грошей, що зважився на участь у жіночому чемпіонаті з гри в шахи. Був певен, що обов’язково виграє і забере собі весь призовий фонд.

Для початку спритний чолов’яга придумав собі відповідне ім’я, перетворившись в одну мить на Міллісент Авуор. Далі вбрався в нікаб, залишивши лише отвори для очей, та й ті приховав за окулярами.

Закутана в тканину жінка 4 дні не викликала підозр

Щоб його стать не розпізнали по голосу, вдав із себе німу жінку, тож спілкувався з довколишніми виключно за допомогою паперу і ручки. Підозри нікому невідома шахістка викликала, коли без будь-яких труднощів здолала в турнірі ексчемпіонку країни та нинішню чемпіонку Уганди. Очікувалося, що Глорія Джумба та Ампаїр Шакіра розіграють кубок між собою як дві найсильніші шахістки. Та несподівано вигулькнула темна конячка.

Присутнім видалася підозрілою хода учасниці змагань. А ще більше привернула увагу пара чоловічого взуття, що проглядалася крізь склади на тканині. Тож перед тим, як видати належні за перемогу гроші, у спортсменки стали вимагати паспорт.

Видало студента-недоучку чоловіче взуття

Довелося зізнатися, що він не жінка, і перепрошувати за скоєне. Молодик пояснив, що хотів витратити виграні $3815 на оплату навчання в університеті. Ось так похвальний потяг до знань змусив бідолаху вдатися до афери зі статтю.

Мусульманське вбрання дозволило кенійцю цілих чотири дні водити за ніс учасників і суддів престижних змагань, адже нікого не могла здивувати загорнута з ніг до голови у темну тканину жінка. Коли ж правда спливла, чоловіка дискваліфікували, а його суперницям зарахували технічні перемоги.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?