Прибиральник не розгубився і вступив у двобій із озброєним грабіжником: завдяки його діям крадія затримали

Того дня нічого не віщувало про щось лихе. Раптом у магазин увірвався чоловік з пістолетом у правиці і маскою на обличчі. Та працівник не розгубився і вступив у двобій із негідником.

Найл Стренікс саме мив підлогу у торговельному закладі, як до крамниці увірвався незнайомець. Обличчя чоловіка було приховане за маскою, а в руках він тримав предмет, дуже схожий на пістолет.

Незнайомець підскочив до касирки й став вимагати гроші. Дівчина розгубилася, а 61-річний прибиральник – ні. Мешканець Лідса підкрався до зловмисника ззаду і схопив за голову. Між чоловіками виникла сутичка.

Побачивши злодія, прибиральник не розгубився

Нахаба схопив із полички пляшку з водою і двічі вдарив Найла по голові. З ранок заюшилася кров, але мужній прибиральник не відступив, продовжуючи протистояти більш молодому супернику.

У бійці британець мимоволі схопився за пістолет. Та замість холодного металу відчув під пальцями щось м’яке і тепле, яке тут же втратило форму. З’ясувалося, що це бутафорська пневматика, виготовлена з пластику.

Двобій тривав, і Найлу вдалося стягнути з грабіжника маску, побачивши його обличчя. Чолов’язі-невдасі довелося хутенько ретируватися. Він сів на авто, яке, як потім виявили детективи, теж було краденим, і поїхав із місця пригоди.

Працівник торкнувся пістолета і втямив, що він несправжній

Поліцейські похвалили прибиральника за проявлену мужність, але надалі порадили думати про збереження життя і не лізти поперед батька в пекло.

Завдяки камерам спостереження, розташованим у крамниці, особу злодія було швидко встановлено. Невдовзі його затримали та судили за кількома статтями. З’ясувалося, що того дня 37-річний чоловік спромігся скоїти аж 13 злочинів усього за 20 хвилин. Його засудили, до 10 років і чотирьох місяців ув’язнення. А літній Найл Стренікс отримав подяку за сприяння поліції.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?