Якби не мариновані огірки, власник ювелірної крамниці зазнав збитків: як солоні овочі перепинили пограбування

Пограбування ювелірної крамниці зловмисникам не вдалося. А все через те, що у хазяїна в руках якраз було кілька слоїків з маринованими огірками.

До справи четвірка кримінальників готувалася ретельно. Обрали об’єкт, підгадали час, коли до ювелірної крамниці саме завезли свіжий товар. Та, певно, хтось із команди того дня встав не з тієї ноги, оскільки злодіям дуже не поталанило. Невдачі переслідували їх з самого початку.

Грабіжники ввірвалися до ювелірного магазину в місті Санді-Спрінгс, коли там перебувало повно покупців. Зловмисників було четверо, і вони погрожували присутнім зброєю. Вважаючи, що достатньо залякали публіку, чоловіки взялися до роботи – розбивали вітрини та згрібали цінності по сумках.

Пограбування ювелірної крамниці не задалося

Раптом у дверях з’явився власник крамниці. Чоловік виходив на обід, а повернувся з великою сумкою, в якій було кілька банок із солоними огірками. Чоловік не розгубився і влаштував огіркову атаку – почав лупцювати нахаб сумкою по спинах.

Не очікуючи такого повороту, грабіжники розгубилися і відразу ж кинулися до дверей. Усім гуртом присутнім вдалося скрутити одного з бандитів і передати поліції. Та доля відвернулася й від решти учасників раптового нальоту.

Мариновані огірки врятували від пограбування

Коли вони вискочили з магазину, то сіли в автівку. Хотіли якомога швидше зникнути з району. Водій додав газу, втікаючи, але не впорався з керуванням, тому й зіткнувся з іншим автомобілем. Так усіх і пов’язали на місці. Згодом вони постали перед судом.

Серед нападників було двоє підлітків 16 і 17 років. Керував невдалою операцією в штаті Джорджія 40-річний чоловік. Та хіба міг натхненник злочину передбачити, що господар крамниці відшмагає їхню банду маринованими огірками?!

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?