Дівчина з 10 років була закохана в ляльку-зомбі, а коли їй було 24 роки, вони побралися: ганчіркове кохання

Дивачка з Америки не лише побралася зі страшною лялькою-зомбі, але й завела у шлюбі десятьох дітей. До того ж багатодітна мама має бойфренда-прибульця.

Фелісіті Россі мешкає у Массачусетсі. Дівчина прославилася своєю слабкістю до незвичайних ляльок. Вони настільки міцно увійшли в її життя, що дивна особа вийшла заміж за ляльку Келлі, але зрадила благовірному з іншою лялькою – інопланетянином Робертом.

Коли Россі минуло 24 роки, вона зіграла весілля з ганчірним зомбі. Це трапилося 2018 року. Кохання з Келлі було перевірене роками – наречена закохалася в зомбі ще в підлітковому віці.

У дівчини з Келлі вже з’явилося десять дітей

Фелісіті побачила майбутнього чоловіка на сайті ще в 10-річному віці. Вона попросила татуся придбати їй цю іграшку. Але він зауважив, що зробить це, якщо донечка гарно навчатиметься у школі. Тож Келлі був придбаний, коли юнці було вже 13 років.

Відтоді вона все більше прив’язувалася до свого друга. Це не просто безмовний неживий предмет. Американка здатна вгадувати бажання страшка, знає усе, про що він думає і що відчуває. У 17 років Россі відчула, що кохає Келлі.

Фелісіті зрадила чоловіка з прибульцем

Закохані носять однакові обручки й мають подвійне татуювання. На весіллі, на яке Фелісіті витратила 500 доларів, були присутні четверо родичів нареченої. З боку нареченого були присутні 8 ляльок.

За останні 5 років родина поповнилася 10 нащадками. Це переважно ляльки-зомбі, як і татусь. А нещодавно в родинній колекції з’явився ляльковий іншопланетянин. Фелісіті закохалася в Роберта і почала з ним “зустрічатися”. Тепер вони всі втрьох ростять численну малечу. Остання дитинка стала не зомбі, як Келлі, а повністю схожа на Роберта. Новоспеченого прибульця назвали Марті.

Саме ляльки допомогли дивній дівчині вийти зі стану депресії, коли її прийомні батьки пішли у засвіти. Вона планує влаштуватися на роботу, щоб мати можливість поповнювати сімейство.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?