Готуємося до магнітних бур завчасно: графік днів у травні, коли спалахи на Сонці зашкалюватимуть

Деякі люди пов'язують власне самопочуття з наявністю процесів, що відбуваються у космосі, тому ретельно слідкують за графіком магнітних бур. На жаль, у травні подібних днів очікується чимало.

Травневі магнітні бурі очікуються доволі потужні й затяжні. Американський Центр передбачення космічної погоди сповіщає наступне. Спалахи на Сонці негативно впливають на магнітне поле Землі, що і відображається на самопочутті людей.

Спалахи на Сонці спричинюють проблеми на Землі

Цього місяця передбачаються дві затяжні магнітні бурі 11-17 травня і 20-25 травня. Тож метеочутливим особам буде непереливки. Окрім цього, космічні синоптики прогнозують найтяжчі травневі дні – 21, 22 і 28 травня, коли сила бур сягатиме 8 балів. 25-го після викиду корональної маси все піде на спад і фіксуватиметься лише 4 бали магнітної потужності.

Що робити метеозалежним людям

Дехто з нас не помітить нічого особливого у своєму стані в ці шалені космічні дні. Інші ж почуватимуться кепсько не лише фізично, але й психологічно. Проявлятиметься це стрибками тиску, головним болем, ломотою в суглобах, сонливістю чи безсонням, швидкою втомлюваністю. Можуть загостритися хронічні захворювання, людина перебуватиме у стані апатії чи навіть депресії, бути дратівливою чи відчувати тривогу.

Метеозалежним людям слід стерегтися

Підстрахуйтеся, завжди маючи з собою в сумці необхідні ліки на випадок нападу. А поводитися треба, яка завше, рекомендують лікарі: гуляти на свіжому повітрі, не перенапружуватися фізично й морально, робити ранкову зарядку, вчасно лягати спати.

Не бажано в такі тяжкі дні вживати алкогольні напої. Від надто жирної їжі теж бажано відмовитися. Корисні продукти та чиста питна вода допоможуть легше пережити магнітні бурі, що насуваються.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?