Фрік фріком, а все розуміє: пітерський дивак Саша Шпак висловився про українсько-російські відносини

Мало кому відомо, що пітерський фрік Саша Шпак, попри екзотичну зовнішність, має потяг не до чоловіків, а до жінок і навіть вже в шостий раз одружений. У сьогоднішніх реаліях дивний блондин став якраз на бік України.

Мало хто з жінок хотів би бачити поруч подібне чудо-юдо. Та Саша Шпак доводить зворотне – його татуйоване тіло та імпланти в грудях і сідницях змушують жіноцтво перебувати в захопленні від зовнішності чоловіка.

Так Саша виглядав під час свого шостого весілля

Про перші 5 дружин бодибілдера мало що відомо, бо одружувався він, коли ще зовні був звичайним чоловіком. А от Ірина Мещанська захопилася саме фріком, хоча сама виглядала доволі пристойно. Шпак же на весіллі розгулявся на повну – скинув із себе одяг і ходив межі гостей в одних стрінгах.

Та спілкування з жертвою пластики не пройшло для Масі марно. Невдовзі вона взялася до перероблення власного обличчя, грудей, сідниць. Вони з чоловіком лягали під ніж хірурга в один день і робили операції на паралельних органах. Та якщо Ірину після перевтілень ще можна впізнати, то старі фотографії Саші кардинально відрізняються від його нинішньої подоби.

Навіщо цьому красеню знадобилися 20 пластичних операцій?

Ті, хто бачив юнацькі світлини Шпака, дивуються. Навіщо цьому гарному парубку знадобилося себе переробляти, адже він і так був достатньо привабливим?! Та стандартному блондину жилося тяжко. Дівчата хоч і упадали за ним, зате чоловіки дивилися як на тупого качка.

Заради першого татуювання блондину довелося три сотні разів навідуватися до тату-салону. Та він не зупинився. Паралельно наростив нігті, накачав губи. Нова зовнішність притягувала до фітнес-центру, де працював Саша, чимало клієнток. Усі хотіли мати такого нестандартного тренера. То справи різко пішли вгору.

Тепер Шпак став фріком, і все у житті налагодилося

Нині фрік пережив зо два десятки операцій і зупинятися на досягнутому не збирається. Такими ж нестандартними, як і поведінка, є роздуми Шпака з приводу російської агресії до України. На диво, росіянин не підтримує свою владу в цьому питанні.

На думку бодибілдера, наша країна має повернути собі всі захоплені території, бо інакше привид комунізму розповзеться по інших регіонах, і це ніколи не закінчиться.

Нові статті

Схожі статті

Соковиті і смачненькі квашені помідори за бабусиним рецептом – від такої закуски за вуха не відтягнеш

Квашені помідори — одна з найулюбленіших зимових закусок, якою варто запасатися вже зараз. Помідори можна брати будь-якого сорту. Головна умова – дотримуватися наданої рецептури.

43-річний Потап спародіював 51-річного Винника: показав бур’янець на балконі і назвав точну дату повернення

43-річний український музикант Потап, якого зараз називають втікачем – вирішив спробувати себе в новому амплуа. Він показав пародію на Олега Винника. Дивіться відео з Потапового балкону.

Вже з 1 жовтня: тарифи на Інтернет в Україні можуть стрімко злетіти вгору. На скільки підвищать ціни і чому?

Вже з 1 жовтня 2024 року українські провайдери Інтернету можуть підвищити тарифи на свої послуги втричі. З чим повʼязане суттєве подорожчання послуги? Деталі розповість "Один Факт".

Сказала “так”: 34-річна Ольга Харлан оголосила про найважливіше рішення в житті — Білодід її привітала

Українська чемпіонка Олімпійських ігор-2024 Ольга Харлан повідомила важливу новину. Дівчина прийняла пропозицію руки та серця від свого коханого хлопця, італійського спортсмена Луїджи Самеле.