Грабіжників теж мучить совість: знайшовся дивак, який після пограбування банку повернув усе до копієчки

Муки сумління – страшна сила. Чолов'яга, якому вдалося без проблем пограбувати банк, не зміг скористатися отриманими грішми. Віддав їх назад і попросив викликати поліцію.

69-річний американець завітав у приміщення кредитної спілки працівників штату Північна Кароліна о пів на одинадцяту. Поштовхався по офісу, а потім підійшов до віконечка каси.

Дивний відвідувач передав дівчині записку з вимогою дати грошей і погрозою, що має при собі пістолет. Та тремтячими руками відрахувала купюри й передала грабіжнику. Але тут на літню людину напали муки совісті.

Касирка віддала гроші грабіжнику, але він їх не взяв

Він віддав отримані гроші назад і зі словами, що не може цього зробити, попросив викликати поліцію. Тікати нікуди не став. Сів у вестибюлі на стілець й дочекався, допоки під’їдуть співробітники офісу шерифа, і на його руках зімкнуться кайданки.

Своєчасне каяття не вберегло чоловіка від відповідальності. Йому пред’явили звинувачення у спробі пограбування. Його відвезли до в’язниці, а згодом випустили під заставу у 25 тис. доларів.

Покарання за вчинок, маючи при собі небезпечну зброю, має бути доволі суровим. Втім, який термін світить совісному грабіжнику, згодом визначить суддя.

Чоловік спокійно дочекався, поки на його руках зімкнулися кайданки

Між тим треба віддати американцю належне – він не застосовував зброю і не скористався отриманими грішми, а всі до копієчки повернув назад. Напевно, це має стати пом’якшувальною обставиною у справі.

Шкода, що поліцейські не сповістили, які обставини підштовхнули літнього чоловіка до такого необачного кроку. Напевно, це щось доволі серйозне, наприклад, хвороба родича чи ще якась нагальна необхідність. Важко повірити, що совісний грабіжник хотів заволодіти грішми, скажімо, заради розваг у Лас-Вегасі.

Нові статті

Схожі статті

Стала другою матірʼю: чоловік Руслани Писанки Ігор Ісаков показав сина, якого вона виховувала, як рідного

Чоловік Руслани Писанки Ігор Ісаков, з яким вона прожила в законному шлюбі 10 років, до самої своєї смерті – має сина від першого шлюбу. Він розповів, як Руслана ставилась до хлопця.

Не холостяк, як думають всі: 50-річний Олексій Суханов розповів, хто є його обраницею і чим вона займається

Ведучий Олексій Суханов був одружений, але розлучився понад 8 років тому, незважаючи на це чоловік вже знайшов нову обраницю - хто вона така та як виглядає?

“Мої діти вдома”: Марічка Падалко не стримала емоцій від зустрічі з молодшою донькою, яку не бачила 1.5 роки

Телеведуча Марічка Падалко поділилась у соцмережах емоціями з приводу повернення додому молодшої доньки Катрусі. Дівчина не була вдома 1.5 роки і за цей час встигла наздогнати зіркову маму у зрості.

Закуска на всі випадки життя: як приготувати кабачки по-корейськи – розлетиться за 10 хвилин з вашого столу

Нереально смачна закуска на будь-яку пору року з простих інгредієнтів - ви будете в захваті: як приготувати кабачки по-корейськи. Покроковий рецепт.