Скинути 179 кг без дієти й спорту можливо: стати нормальною 300-кілограмовій жінці допоміг лікар Новзарадан

Сидіти на дієті жінці з вагою у 291 кг видавалося безнадійним, тому вона вдалася до більш кардинального методу. У підсумку позбулася 179 кілограмів.

Сара Нілі не могла не їсти. Рот у неї був постійно чимось зайнятий. Та коли вага сягнула 291 кг, і жінка не змогла вільно пересуватися, то втямила – треба щось робити. Оскільки відмовитися від улюблених гамбургерів і “Коли” вона не могла, то лікарі порадили зменшити шлунок хірургічним шляхом.

Так жінка виглядала до схуднення

Так, вона чесно намагалася побороти свою снагу до їжі. Мама вирішила взяти на контроль калораж доньки, але Сара всіляко її дурила, щоб проковтнути зайвий шматочок. Врешті американка взяла участь у реаліті-шоу “Моє життя на 600 фунтів”.

Саме там дійшли висновку, що потрібна операція з резекції шлунку. За перші 2 роки після хірургічного втручання Нілі скинула 112 кілограмів. Але це виявилося не межею. Вона продовжувала втрачати сантиметри на талії.

Тепер Саллі вдалося вийти заміж й народити дитину

Жіночка неначе на світ народилася. Тепер їй подобалося її відображення у дзеркалі, а думки при їжу приходили в голову все рідше. Тож Сара, ваги якої вже показали -179 кг, безмежно вдячна лікарю Юнану Новзарадану, який допоміг їй повернутися до нормального життя. Адже тепер вона вийшла заміж і народила дитину.

Хто такий Юнан Новзарадан

Хірургу нині вже 75 років. Він виглядає струнким і підтягнутим, і всіх своїх пацієнтів воліє довести до нормальної ваги. Завдяки цьому іранцю учасники телешоу гуртом скидають тисячі фунтів.

Він веде пацієнтів до операції і після не відпускає, продовжуючи консультувати, допоки триває телесезон. Його син виступає продюсером “Мого життя на 600 фунтів”. Завдяки шлунковому шунтуванню пацієнти диво-хірурга повертають собі колишню нормальну вагу.

Нові статті

Схожі статті

З макіяжем та манікюром: 31-річна Марія Яремчук показала, що в красі та стилі нічим не поступається Ріанні

Марія Яремчук – молода українська співачка родом з Чернівців. Вона народилась в родині артиста Назарія Яремчука і з дитинства захоплювалась музикою, приймала участь у різноманітних концертах.

Дизайнерський ремонт, світлі тона та багато простору: Тімур Мірошниченко показав, як виглядає його квартира

Шоумен Тімур Мірошниченко показав свою величезну квартиру біля Дніпра, в якій він живе з дружиною та чотирма дітьми: як виглядає оселя зіркового подружжя?

“Для мене це табу”: 38-річна Злата Огнєвіч розповіла, що була в стосунках з одруженим чоловіком – подробиці

Співачці Златі Огнєвіч не дуже щастить у коханні навіть після шоу "Холостячка". Нещодавно зірка розповіла, що одним із її романів був із одруженим чоловіком - що відомо?

“Я була залежна від нього”: 35-річна Ксенія Мішина розповіла, якими були її стосунки з першим чоловіком

Ксенія Мішина має сина Платона, якого народила від свого першого коханого, але стосунки були не тривалими та вони розійшлись. Що відомо про першого чоловіка акторки?