Везе ж людям! Як деякі щасливчики примудряються вигравати джекпот: уві сні і наяву

Одні люди все життя грають у лотерею і не мають із цього жодного зиску. Інші ж навпаки отримують бажаний джекпот без напруги. Як їм це удається?

Історія виграшу цих людей із різних континентів вражає. У першому випадку щасливчики ледь не позбулися виграшного квитка. У другому код перемоги взагалі було підглянуто уві сні.

Виграшний квиток ледь не здуло

Подружжя з Мічигану вирушило в подорож на північ. Довго їхали, роздивляючись довколишні ландшафти. Дорогою зупинилися біля невеличкого магазину, щоб перекусити. Побачили оголошення, що джекпот у лотереї вже перевищив 300 тисяч доларів, тому вирішили придбати один квиточок.

Щасливий білет ледь не здуло вітром

На зворотному шляху перевірили виграшну таблицю. Жінка аж скрикнула на радощах – джекпот їхній! Та підступний порив вітру ледь не полишив американців неочікуваного щастя – дмухнув так, що папірець вилетів із рук господині. Жінка в останню мить встигла перехопити квиток, після чого надійно приховала його і до кінця подорожі не чіпала.

Всю дорогу дружина з чоловіком обговорювали, що робитимуть з такими шаленими грішми. Вирішили покласти левову частину на депозит, щоб можна було вийти на пенсію значно раніше, ніж планувалося.

Наснився дивовижний сон

Іншій нашій героїні вдалося виграти відразу 670 тис. доларів. Річ у тому, що австралійці наснилася переможна комбінація цифр. Вона використала її та виграла джекпот. Мешканка Альтона грала онлайн. Придбала два квитки – в понеділок та середу.

Джекпот надійшов за онлайн лотерею

Коли заповнювала бланки, внесла цифри, які побачила уві сні. За кілька днів перевірила власний банківський рахунок й очам своїм не повірила – вона розбагатіла. Бідолашка так розгубилася, що поки не придумала, яким чином буде витрачати свій джекпот.

Нові статті

Схожі статті

Соковиті і смачненькі квашені помідори за бабусиним рецептом – від такої закуски за вуха не відтягнеш

Квашені помідори — одна з найулюбленіших зимових закусок, якою варто запасатися вже зараз. Помідори можна брати будь-якого сорту. Головна умова – дотримуватися наданої рецептури.

43-річний Потап спародіював 51-річного Винника: показав бур’янець на балконі і назвав точну дату повернення

43-річний український музикант Потап, якого зараз називають втікачем – вирішив спробувати себе в новому амплуа. Він показав пародію на Олега Винника. Дивіться відео з Потапового балкону.

Вже з 1 жовтня: тарифи на Інтернет в Україні можуть стрімко злетіти вгору. На скільки підвищать ціни і чому?

Вже з 1 жовтня 2024 року українські провайдери Інтернету можуть підвищити тарифи на свої послуги втричі. З чим повʼязане суттєве подорожчання послуги? Деталі розповість "Один Факт".

Сказала “так”: 34-річна Ольга Харлан оголосила про найважливіше рішення в житті — Білодід її привітала

Українська чемпіонка Олімпійських ігор-2024 Ольга Харлан повідомила важливу новину. Дівчина прийняла пропозицію руки та серця від свого коханого хлопця, італійського спортсмена Луїджи Самеле.