Папуга, що загубився, спромігся повернутися додому завдяки здатності говорити: тепер патякає з хазяїном

Вміння говорити врятувало життя папузі. Прах випадково вилетів з будинку й загубився, але натрапив на добрих людей, які поговорили з ним і повернули бідолашку додому.

Брент Чедвелл вигодував папугу з 4-тижневого віку. Тікі тоді міг їсти виключно з піпетки. Коли птах підріс, навчився добре розмовляти. Він практично не змовкав протягом дня, літаючи по будинку і спілкуючись із членами сім’ї. Так минуло щасливих 5 років життя.

Одного дня дружина зателефонувала мешканцю Флориди й сповістила, що Тікі випурхнув з веранди, коли вона відчинила двері. Чоловік засмутився, адже пташка дуже приязна, ручна, а на дворі на неї можуть очікувати різні неприємності.

Так Тікі виглядав до втечі

Чедвелл ходив вулицями у пошуках папуги, розвішав повсюди оголошення зі світлиною загубленого птаха, попросив робітників гольф-клубу проявити пильність, якщо раптом помітять зеленого пернатого, що розмовляє.

Звісно, американець написав у всіх можливих групах Фейсбуку про втрату. Час ішов, але Террі не повертався. Шансів на те, що домашній улюбленець зміг вижити в дикій природі, залишалося все менше. В будинку без Террі було занадто тихо й порожньо.

Жінка відчинила двері, а папуга випурхнув на волю

А Великодньої неділі сталося диво. Чедвеллу зателефонували незнайомці, сповістивши, що знайшли його пропажу. Родина відзначала свято на задньому дворі. Попри галас, хтось із гостей почув невиразні слова. Спочатку присутні подумали, що це бавляться діти, але потім втямили, що звуки видає зелений папуга.

З превеликими труднощами вдалося вмовити пташку трішки поїсти й попити водички. Самі ж тим часом зайшли у мережу і знайшли оголошення Чедвелла про пропажу папуги. Знайшовся Террі неподалік помешкання свого хазяїна. Коли вони врешті зустрілися, птах на радощах притискався дзьобом до обличчя чоловіка і радісно вигукував: “Пікабу!”

Нові статті

Схожі статті

Соковиті і смачненькі квашені помідори за бабусиним рецептом – від такої закуски за вуха не відтягнеш

Квашені помідори — одна з найулюбленіших зимових закусок, якою варто запасатися вже зараз. Помідори можна брати будь-якого сорту. Головна умова – дотримуватися наданої рецептури.

43-річний Потап спародіював 51-річного Винника: показав бур’янець на балконі і назвав точну дату повернення

43-річний український музикант Потап, якого зараз називають втікачем – вирішив спробувати себе в новому амплуа. Він показав пародію на Олега Винника. Дивіться відео з Потапового балкону.

Вже з 1 жовтня: тарифи на Інтернет в Україні можуть стрімко злетіти вгору. На скільки підвищать ціни і чому?

Вже з 1 жовтня 2024 року українські провайдери Інтернету можуть підвищити тарифи на свої послуги втричі. З чим повʼязане суттєве подорожчання послуги? Деталі розповість "Один Факт".

Сказала “так”: 34-річна Ольга Харлан оголосила про найважливіше рішення в житті — Білодід її привітала

Українська чемпіонка Олімпійських ігор-2024 Ольга Харлан повідомила важливу новину. Дівчина прийняла пропозицію руки та серця від свого коханого хлопця, італійського спортсмена Луїджи Самеле.