Домашній улюбленець відкрив очі на благовірного: жінка довго не вірила в можливість зради, але птах переконав

Коли домашній папужка почав імітувати ахи й охи, які люди видають за інтимних обставин, господиня напружилася. Невдовзі жінка дізналася всю правду.

Бізнес у подружжя був налагодженим, тож багато часу і власної присутності вже не потребував. Через це чоловік частенько ігнорував похід до офісу, займаючись власним хобі – розведенням пташок. Особливо йому подобалося вчити папугу людської мови.

Дружина не мала наміру сидіти між каструль, тому найняла помічницю, яка могла б слідкувати за порядком в оселі й готувати смачні наїдки. Ретельно перебирала кандидатури. Врешті зупинила свій вибір на сільській кралі. Жінка хоч і була на 10 років старша від роботодавиці, та виглядала доволі привабливо.

Селючка, старша на 10 років за хазяйку, спокусила чоловіка

Прислуга поселилася в кімнаті, де мешкали папуги. Господиня помітила, що благовірний у присутності домогосподарки поводиться ніяково, але розцінила це як сором’язливість через незнайому людину в їхній оселі.

Не насторожили жінку й постійні відлучення, чого раніше не спостерігалося. Складалося враження, що він не хоче залишатися наодинці з покоївкою, тому і придумує різні приводи чкурнути з дому – то з друзями зустрічається, то якісь справи у місті знаходить.

Та за пів року стали відбуватися дивні речі. То чоловік надто ніжно звертався до неї, намагаючись виконувати всі бажання. То покоївка довго двері не відчиняла, а згодом виправдовувалася, що вивішувала білизну на балконі й не чула дзвінка. Думки про зраду не приходили хазяйці в голову, оскільки вона молодша і набагато красивіша за суперницю.

Факт зради відкрив папуга, якого чоловік сам навчив говорити

Та одного разу папуга залетів до її спальні та став імітувати звуки, які люди зазвичай видають під час ліжкових розваг. Сумнівів більше не залишилося – чоловік зраджує їй з найманою працівницею.

Щоб зловити перелюбців на гарячому, жінка встановила у кімнаті покоївки відеокамеру. І невдовзі отримала результат. Не залишалося нічого іншого, як подати на розлучення.

Нові статті

Схожі статті

Соковиті і смачненькі квашені помідори за бабусиним рецептом – від такої закуски за вуха не відтягнеш

Квашені помідори — одна з найулюбленіших зимових закусок, якою варто запасатися вже зараз. Помідори можна брати будь-якого сорту. Головна умова – дотримуватися наданої рецептури.

43-річний Потап спародіював 51-річного Винника: показав бур’янець на балконі і назвав точну дату повернення

43-річний український музикант Потап, якого зараз називають втікачем – вирішив спробувати себе в новому амплуа. Він показав пародію на Олега Винника. Дивіться відео з Потапового балкону.

Вже з 1 жовтня: тарифи на Інтернет в Україні можуть стрімко злетіти вгору. На скільки підвищать ціни і чому?

Вже з 1 жовтня 2024 року українські провайдери Інтернету можуть підвищити тарифи на свої послуги втричі. З чим повʼязане суттєве подорожчання послуги? Деталі розповість "Один Факт".

Сказала “так”: 34-річна Ольга Харлан оголосила про найважливіше рішення в житті — Білодід її привітала

Українська чемпіонка Олімпійських ігор-2024 Ольга Харлан повідомила важливу новину. Дівчина прийняла пропозицію руки та серця від свого коханого хлопця, італійського спортсмена Луїджи Самеле.