Жінка хотіла ззаду виглядати, як бразилійка, та щось пішло не так: довелося зменшувати надто пишні принади

У той час, як більшість жінок мріють про збільшення випуклостей у певних привабливих місцях тіла, знаходяться й такі, що не отримують вдоволення від бразильських сідниць і зважуються на операцію по їх зменшенню.

Тіна прийшла на консультацію до пластичного хірурга з метою позбутися целюліту на стегнах. Та ескулап підбив відвідувачку зробити бразильську підтяжку сідниць. Процедура полягає в тому, що забирається жир знизу спини й зі стегон і переноситься в сідниці. Хірург сказав, що пацієнта виглядатиме приголомшливо. І в дечому він мав рацію.

Так сідниці дівчини стали виглядати після операції

Дамочка спокусилася на заманливу пропозицію і сплатила необхідну суму за операцію. У підсумку стала справжнім посміховиськом. На неї на вулиці тицяли пальцями, а підібрати одяг у крамниці стало просто неможливо.

Перехожі звертали увагу на дівчину з великими випуклостями

Жінка не могла дивитися на себе в дзеркало без сліз, бачачи тонкі ноги та гігантські сідниці. Мало хто захоплювався подібною пертурбацією, що з нею сталася. Більшість усе ж засуджували Тіну. Якби вона ще працювала стриптизеркою, подібне можна було б зрозуміти. Але для офісної працівниці, яка займалася нарахуванням зарплати, різке перевтілення виглядало як нонсенс.

Довелося зменшити жіночі принади

Терпіти це стало непереливки, й бідолаха зважилася на ще одну операцію зі зменшення сідниць. Заплатити довелося вдвічі більше, аніж першого разу. На диво, вона добре перенесла 3-годинне хірургічне втручання, особливого болю не відчувала і вже за кілька днів вийшла на роботу.

Тепер Тіна почувається щасливою. Перехожі перестали обертатися й дивитися їй услід, одяг сидить на фігурі нормально, сорочки не зсуваються, а облягають стегна, як годиться. Життя заграло новими фарбами.

Нові статті

Схожі статті

Соковиті і смачненькі квашені помідори за бабусиним рецептом – від такої закуски за вуха не відтягнеш

Квашені помідори — одна з найулюбленіших зимових закусок, якою варто запасатися вже зараз. Помідори можна брати будь-якого сорту. Головна умова – дотримуватися наданої рецептури.

43-річний Потап спародіював 51-річного Винника: показав бур’янець на балконі і назвав точну дату повернення

43-річний український музикант Потап, якого зараз називають втікачем – вирішив спробувати себе в новому амплуа. Він показав пародію на Олега Винника. Дивіться відео з Потапового балкону.

Вже з 1 жовтня: тарифи на Інтернет в Україні можуть стрімко злетіти вгору. На скільки підвищать ціни і чому?

Вже з 1 жовтня 2024 року українські провайдери Інтернету можуть підвищити тарифи на свої послуги втричі. З чим повʼязане суттєве подорожчання послуги? Деталі розповість "Один Факт".

Сказала “так”: 34-річна Ольга Харлан оголосила про найважливіше рішення в житті — Білодід її привітала

Українська чемпіонка Олімпійських ігор-2024 Ольга Харлан повідомила важливу новину. Дівчина прийняла пропозицію руки та серця від свого коханого хлопця, італійського спортсмена Луїджи Самеле.