За півстоліття жінка зовсім не постаріла: у 74 роки виглядає так, неначе їй всього 20, і все це без дієт

У це важко повірити, але 74-літня пенсіонерка виглядає так, начебто їй щойно минуло 20 років. Бабуся запевняє, що такою гарною, як зараз, вона ще ніколи не перебувала.

Нормі Вільямс із Ліверпуля минуло 74 роки. Але жінка виглядає бравою молодичкою і залюбки ділиться з широким загалом секретами свого молодечого стану. Літня жінка закликає колежанок ніколи не сідати на дієту й не мучити себе, підраховуючи калорійність спожитої їжі.

Так модель виглядала в 40 років

Лікарі, оглядаючи пацієнтку, не можуть надивуватися, адже всі показники у Норми відповідають аналізам 20-річної людини.

Не можна сказати, що так було завжди. Вага англійки постійно коливалася то в один, то в інший бік. Зо півстоліття тому жінка постійно переїдала, потім голодувала, щоб позбутися зайвих кілограмів.

У 74 роки жінка не втратила колишніх форм

Усе налагодилося з віком, коли Вільямс стала притримуватися золотої середини. Вона навчилася питати у себе дозволу, чи можна з’їсти якийсь смачний шматочок. І ніколи не відмовляє собі в подібному задоволенні. Після того як зірветься і з’їсть щось зайве, ніколи не картає себе. Якщо сильно захотілося, треба себе побалувати наїдком.

Сніданок Норми зазвичай складається з круасану, меду й капучино. У напій красуня-пенсіонерка доливає молоко. За день ще двічі повертається до напою з молоком. А ще щодня п’є по 6 чашок чаю. У кожну з них додає по 2 ложечки цукру. Після прийому їжі жінка може з’їсти печиво.

Важко впізнати у цій жінці літню пенсіонерку

Натомість мешканка Ліверпулю ніколи не їсть перед прогулянкою чи перед щоденною гімнастикою. А ще не дозволяє собі жодних перекусів між прийомами їжі. На вечерю жінка може з’їсти щось із калорійної їжі – м’ясо, горіхи, сир, лосось, креветки, картоплю. І все це щедро запивається пляшкою вина. Ось така дивна дієта. Зате результати разючі.

Нові статті

Схожі статті

“Я була залежна від нього”: 35-річна Ксенія Мішина розповіла, якими були її стосунки з першим чоловіком

Ксенія Мішина має сина Платона, якого народила від свого першого коханого, але стосунки були не тривалими та вони розійшлись. Що відомо про першого чоловіка акторки?

Був тричі одружений та має 7 дітей: Дмитро Гордон розповів, як познайомився з дружиною Олесею Бацман

Дмитро Гордон тричі був одружений та має 7 дітей від різних шлюбів, але незважаючи на це він знайшов ту саму Олесю Бацман, з якою понад 12 років разом - як познайомилось подружжя?

Дивна блузка, беретик і яскравий макіяж: Андрій Данилко показав, як змінювався образ Вєрки Сердючки з 90-тих

Вєрка Сердючка здобула шалену популярність завдяки своєму комічному образу, який одразу підкорив публіку, але що змінились з часів 90-тих років?

“Напевно, настав час”: Олена Віницька зізналась, що розлучалась з чоловіком аж на 2 роки і назвала причину

Екс-учасниця жіночого тріо Олена Вінницька вперше зізналась, що мала з чоловіком Сергієм Большим кризу та розлучалась на два роки - що сталося між подружжям?