Жінка зазирнула в Книгу рекордів Гіннеса і втямила, що може зробити краще: в декого її рекорд викликав огиду

Випадково дізнавшись, що може вивертати стопу, американка стала рекордсменкою Книги рекордів Гіннеса, потіснивши попередню кандидатуру. Завдяки чому їй це вдалося?

Келсі Грабб працює в бібліотеці. Коли до них потрапив свіжий випуск книги світових рекордів за 2021 рік, хтось із колег почав гортати й вигукнув: “Це просто огидно!” Зацікавившись, 32-річна жінка зазирнула через плече й побачила неймовірне обертання ноги.

Келсі втямила, що теж може вивертати ноги

Мешканка Альбукерке вирішила перевірити власну гнучкість. І з’ясувала, що володіє ще більшими досягненнями, ніж оголошений Гіннесом рекордсмен. Раніше Келсі захоплювалася фігурним катанням, тому поставила ногу на аркуш паперу і стала обертати. Втямила, що в неї є всі шанси перевершити попереднього товариша.

Декому категорично не подобається подібне заняття

Бібліотекарка обернула ногу на 171,4 градуса і… побила світовий рекорд. Тепер уже її ім’я потрапило до престижного списку Гіннеса. Задля рекорду Грабб особливо не тренувалася. Вистачило природних даних і давніх спортивних занять ковзанами.

Тепер деякі знайомі захоплюються неймовірною пружністю жінки. Та є й такі, в яких подібне заняття Келсі викликало почуття огиди.

Українці не гірші

Здатні приголомшувати світ незвичайними рекордами й представники нашої країни. Так, Ігор Капура, який займається карате, розбив ногою 198 дощок. Із цим складним завданням закарпатець упорався всього за 1 хвилину. Таким чином українцю вдалося перевершити попередній рекорд спортсмена з Бразилії відразу в 4 рази.

Українець покращив рекорд у 4 рази

Представники Книги рекордів Гіннеса зафіксували досягнення Капури ще в липні 2022-го. Та лише цьогоріч у березні рекордсмену надійшло підтвердження, сертифікат і золота медаль.

Нові статті

Схожі статті

Горбунов – сам хотів, а Тараса Тополю не відпустила Alyosha: зірки-чоловіки, які були на пологах у дружин

З кожним днем все більше чоловіків погоджуються на партнерські пологи, серед них і зірки шоу-бізнесу - Остапчук, Монатік, Горбунов та інші, хто був поруч з дружинами момент народження дитини.

Незаміжня і ніколи не була: зірка 1+1 Лідія Таран показала, як змінилася після 14 років життя холостячкою

47-річна українська ведуча Лідія Таран показала, як виглядає через 14 років після розставання з Андрієм Доманським. В чому секрет краси зірки "1+1"? і як їй вдається завжди виглядати бездоганно?

“Вона була проти”: як Інні Мірошниченко мало не відмовили у всиновленні 8-річної дитини – чим закінчилось

Інна та Тімур Мірошниченко вже вдруге прийняли важливе рішення та всиновили ще одну дитину, але чи ухвалив це рішення суд - офіційно їхня донька чи ні?

Дружина Влада Ями показала, як в США “вимахав” їхній син Леон: йому всього 8, але в це важко повірити

Влад Яма разом із дружиною Ліліаною та сином вже давно адаптувались до життя в США, а зміни в зовнішності помітні в кожного, зокрема в сина Леона.