Названо найдешевші курорти Середземномор’я влітку 2023 року для українців: як відпочити в Європі бюджетно

Відпочивати цьогоріч збираються далеко не всі українці. Але в декого випаде нагода влітку вирватися хоча б на декілька днів на курорт. Звісно, хочеться обрати бюджетний відпочинок. На Середземному морі бажано обирати такі відносно недорогі місця.

Середземномор’я завжди вабить туристів красою і комфортом. Українці не стали виключенням. Вибір недорогих курортів бажано починати з Іспанії, Греції чи Туреччини. Якщо вірити Travel Off Path, найдешевше відпочинок улітку 2023 коштуватиме у таких містах:

Бенідорм

Бюджетний відпочинок у Бенідормі

Це іспанське місто на узбережжі Середземного моря немов магнітом притягує молодь. Родини, що не можуть собі дозволити фешенебельні готелі, теж залюбки простують сюди. У Бенідормі чимало пляжів на будь-який смак і достатньо розваг. Скромна вечеря у ресторані середньої руки обійдеться приблизно в 13 євро.

Валенсія

Бюджетний відпочинок у Валенсії

Ще одне іспанське місто втрапило до рейтингу доступності. Любителям піщаних пляжів і старовинних артефактів тут буде цікаво. Сонце не сходить з небосхилу 300 днів на рік, а обід у звичайному ресторані затягне на 12 євро.

Бодрум

Бюджетний відпочинок у Бодрумі

Любителів недорогого відпочинку радо приймуть на Сході Туреччини. Тут гарні пляжі і є на що подивитися. Ніч у готелі влітку коштуватиме до 80 євро, а поїсти в закладі харчування можна всього за 5 євро.

Афіни

Бюджетний відпочинок в Афінах

Греція не відстає по доступності курортів для українців. Тут можна побачити чимало стародавніх історичних пам’яток, після чого з легкістю дістатися до будь-якого з пляжів. Проживання в Афінах не можна віднести до розряду дешевих, а щоб повечеряти, достатньо буде мати 12 євро в кишені.

Аліканте

Бюджетний відпочинок в Аліканте

Ще один іспанський курорт, гідний нашої уваги. Відпочинок більше підійде для молоді, оскільки тут розвинені нічні розваги, а курортникам пропонують сучасні зони відпочинку. Історичних пам’яток небагато, зате розслабитися після тяжких буднів можна з користю. Вечеря в ресторані коштуватиме приблизно 15 євро.

Нові статті

Схожі статті

Не дуже симетричні: Маша Єфросиніна показала свої ніздрі з ракурсу, з якого їх видно найкраще за все

Маша Єфросиніна завжди відверто говорить про те, як їй вдається так гарно виглядати та чи вдавалась вона коли-небудь до пластики, але насправді не все так ідеально.

Зовсім не аристократ з Лондону, режисер та ще один: найгучніші романи 42-річної ведучої Ольги Фреймут

Ведуча Ольга Фреймут вперше вийшла заміж у 35 років. Обранцем зірки став продюсер Володимир Локотко, якому вона подарувала двох дітей. Але до нього в зірки телеекранів були й інші стосунки.

(Відео) Ані Лорак зганьбилася під час виконання пісні Вітні Г’юстон: “Зараз лусне від напруги”

Співачка-втікачка Ані Лорак переспівала пісню популярної американської співачки Вітні Гʼюстон "I Will Always Love You". Однак слухачі її вокал не оцінили. Що саме їм не сподобалось?

Узелков образився на своїх “друзів” у фейсбуці, які не лайкають і не коментують його дописи: послав усіх

Екс-боксер В'ячеслав Узелков схоже, що залишився без друзів, адже він у своїх соцмережах висловився про них - не стримував себе в жодному слові.