Із трьох спроб пограбувань банків дві провалилися: касири не змогли прочитати записку від грабіжника

67-річний дідусь на старості років вирішив перекваліфікуватися на грабіжника банків. Зробив декілька вилазок та потерпів повне фіаско, оскільки клерки ніяк не могли втямити, що відвідувач нашкрябав на аркуші паперу.

Англієць Айен Слеттері ходив до банків як на роботу. Але не задля того, щоб покласти гроші на депозит, а зовсім навпаки. Мешканець Істборна мав на меті залякати касирів, щоб вони видали йому трішки наявної готівки на поточні витрати.

Задля цього дідусь пригадував основи граматики, які вчив ще у школі, і писав повідомлення на звичайному аркуші. Та от біда – руки літньої людини вже погано слухалися господаря. Букви виходили нечіткі й коряві настільки, що касири у віконечку ніяк не могли втямити, що там написано.

Дідусь написав записку нерозбірним почерком

Попервах 67-річний грабіжник завітав до Британського будівельного товариства. Співробітник довго намагався розібрати смисл написаного, але так і не втямив. Тож довелося злодію-невдасі повертатися додому з порожніми руками. Зміст записки намагалися розібрати всім відділом. Урешті розшифрували:

“У мене є щось таке, що спроможне винести ваш захисний екран. Зберіть купюри по 10 та 20 фунтів. Тоді ви і ваші клієнти залишаться живими”.

Коли записку було прочитано, працівники вхопилися за голови і тут же сповістили про невдале пограбування банку поліціянтам. Ті уважно вивчили записку й плівки з камер спостереження. Залишилося дочекатися, допоки новоспечений мафіозі дасть про себе знати.

Невдовзі горе-грабіжника затримали і судили

Айен не забарився. Зайшов в інше відділення банку й простягнув касирці записку. Дівчина перелякалася і віддала пенсіонеру 2,4 тис. фунтів готівкою. Окрилений успіхом пенсіонер за кілька днів повторив спробу. Та коли касир не захотів ділитися із відвідувачем, дідусь ретирувався.

Ласого до банківських грошей дідуся врешті розшукали й затримали. Суд засудив грабіжника до 4 років ув’язнення з іспитовим терміном у 2 роки, тож у дідуся є можливість подумати над своєю поведінкою і виправитися.

 

Нові статті

Схожі статті

Соковиті і смачненькі квашені помідори за бабусиним рецептом – від такої закуски за вуха не відтягнеш

Квашені помідори — одна з найулюбленіших зимових закусок, якою варто запасатися вже зараз. Помідори можна брати будь-якого сорту. Головна умова – дотримуватися наданої рецептури.

43-річний Потап спародіював 51-річного Винника: показав бур’янець на балконі і назвав точну дату повернення

43-річний український музикант Потап, якого зараз називають втікачем – вирішив спробувати себе в новому амплуа. Він показав пародію на Олега Винника. Дивіться відео з Потапового балкону.

Вже з 1 жовтня: тарифи на Інтернет в Україні можуть стрімко злетіти вгору. На скільки підвищать ціни і чому?

Вже з 1 жовтня 2024 року українські провайдери Інтернету можуть підвищити тарифи на свої послуги втричі. З чим повʼязане суттєве подорожчання послуги? Деталі розповість "Один Факт".

Сказала “так”: 34-річна Ольга Харлан оголосила про найважливіше рішення в житті — Білодід її привітала

Українська чемпіонка Олімпійських ігор-2024 Ольга Харлан повідомила важливу новину. Дівчина прийняла пропозицію руки та серця від свого коханого хлопця, італійського спортсмена Луїджи Самеле.