Дівчина під час критичних днів хотіла позбутися болю: натомість нашкодила собі і ще більше мучилася

Критичні дні завдають деяким дівчатам чимало неприємних хвилин. От і наша героїня в надії вгамувати біль внизу живота вдалася до безневинного засобу. Та наслідки подібного "лікування" виявилися доволі плачевними.

Юнці з Великої Британії всього 15 років. Коли настають критичні дні, для дівчини вони перетворюються на справжнє пекло. Ось і цього разу Сідні сильно мучилася від місячних болів, тому вирішила поставити грілку на живіт. Гадала, що біль вгамується, але зробила тільки гірше.

Мешканка Бристоля взяла грілку, налила всередину окропу і приклала до хворого місця. Та замість довгоочікуваного полегшення невдовзі встряла у справжню халепу. Коли вона сіла вечеряти, грілка несподівано розірвалася. Гарячою водою бідолашці обпекло 10% шкіри на животі й стегнах.

Дівчина хотіла вгамувати біль, натомість отримала опіки

Вона не могла ані рухатися, ані говорити від пережитого шоку і болю, що тепер розповсюдився по всьому тілу. Перелякана мама тут же зателефонувала у швидку. Сідні госпіталізували. В лікарні вона провела понад 20 днів. Місця опіків пекли й не давали нормально спати.

Звісно, трішки оклигавши, постраждала разом із мамою пред’явили претензії до фірми-виробника медичного обладнання. Там сповістили, що окріп не дозволено заливати у грілку. Про це свідчить надпис на пакуванні.

Виробник грілок заплатив постраждалій компенсацію

Та все ж, пожалівши бідну дівчину, компанія виплатила їй компенсацію у сумі 250 фунтів стерлінгів. Цікаво, чи вистачить цих коштів на пластичну операцію для Сінді? Судячи з характеру опіків, вона обов’язково знадобиться. Можливо, навіть не одна.

Така молода, а так себе спотворила! Наступним разом перед застосуванням якогось предмета, дівчина напевно тричі прочитає інструкцію перед тим, як братися до справи.

Нові статті

Схожі статті

Горбунов – сам хотів, а Тараса Тополю не відпустила Alyosha: зірки-чоловіки, які були на пологах у дружин

З кожним днем все більше чоловіків погоджуються на партнерські пологи, серед них і зірки шоу-бізнесу - Остапчук, Монатік, Горбунов та інші, хто був поруч з дружинами момент народження дитини.

Незаміжня і ніколи не була: зірка 1+1 Лідія Таран показала, як змінилася після 14 років життя холостячкою

47-річна українська ведуча Лідія Таран показала, як виглядає через 14 років після розставання з Андрієм Доманським. В чому секрет краси зірки "1+1"? і як їй вдається завжди виглядати бездоганно?

“Вона була проти”: як Інні Мірошниченко мало не відмовили у всиновленні 8-річної дитини – чим закінчилось

Інна та Тімур Мірошниченко вже вдруге прийняли важливе рішення та всиновили ще одну дитину, але чи ухвалив це рішення суд - офіційно їхня донька чи ні?

Дружина Влада Ями показала, як в США “вимахав” їхній син Леон: йому всього 8, але в це важко повірити

Влад Яма разом із дружиною Ліліаною та сином вже давно адаптувались до життя в США, а зміни в зовнішності помітні в кожного, зокрема в сина Леона.