Пес замінив господарям дитину: їсть за одним столом з людьми, а спить разом із чоловіком на ліжку

Подружжю Грантів частенько доводиться розлучатися на цілу ніч. Річ у тім, що місце на ліжку поруч із чоловіком займає бульдог, а жінка не хоче посувати тварину. От і йде у спальню для гостей.

Коли діти виросли й випурхнули з родинного гніздечка, Сем і Крейг відчули себе самотньо. На сімейній раді було вирішено завести собаку. Вибір подружжя випав на бульдога Денніса. Нині псу вже 4 роки, і він замінив сім’ї дитинку.

Гранти дуже люблять свого годованця і ставляться до нього не як до пса, а вважають повноцінним членом родини. Денніс полюбляє проводити час із людьми. Під час сніданку чи вечері зручно вмощується за стіл. У нього навіть є власний комплект посуду.

Денніс сідає за стіл разом із людьми

Бульдог їсть виключно свою страву, а на людські наїдки ніколи не претендує. В особливо урочистих випадках псу ставлять набір столового срібла. Він теж придбаний спеціально для Денніса.

Багато хто з сусідів англійців кажуть, що вони надто сильно розпестили собаку. Але подружжя так не вважає. Просто люблять тваринку і все їй дозволяють. Зазвичай Денніс поводиться дуже пристойно і не вчиняє якоїсь шкоди.

Подружжя любить бульдога як рідну дитину

От тільки виникає одна проблема – песик обожнює спати у спальні поруч із Крейгом. Він завчасно займає місце на двоспальному ложі, а вночі ніжно притискається до чоловіка. У такі дні Сем залишається тільки одне – поступитися домашньому улюбленцю і звільнити для нього свою половину ліжка.

Жінка змушена йти в кімнату для гостей і проводити ніч на самоті, тоді як двоє її улюблених хлопчиків ніжаться разом. Але для жінки важливо, щоб благовірний і пес почувалися комфортно, тому і поступається власним спальним місцем.

Гранти не засліплені любов’ю до собаки. Вони розуміють, що бульдогу потрібно товариство собі подібних. Тому раз на тиждень відводять Денніса в собачий дитсадок, де він має можливість провести час разом з іншими чотирилапими.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?