Допоки пляшки з записками подорожували водою, дівчатка встигли вирости: неймовірні історії дитячих послань

Дехто полюбляє надсилати СМСки виключно знайомим людям, але знаходяться й такі, що шлють повідомлення в невідомість. Просто ховають записку в пляшку і віддають на волю водній стихії. Хто знаходить подібні послання?

Пляшку знайшли через 10 років

Прибираючи пляж, Рос Еванс натрапила на дивну пластикову пляшку. Австралійська робітниця могла б просто викинути її на смітник, але чомусь зазирнула всередину. Дістала звідти записку від 8-річної дівчинки.

Пляшку з запискою 10-річної давнини викинуло на австралійський берег

За 10 років подорожі пластиковий контейнер здолав 80 кілометрів. Врешті хвилею його викинуло на берег. Дивно, але напис зберігся чітко:

“Мене звуть Інес Запкан, мені 8 років, той, хто знайде цю пляшку, отримає удачу на все життя від мене та моєї родини”.

Пляжний патруль штату Вікторія зацікавився особою відправниці. Пошуки привели до 18-річної дівчини, яка розповіла, що й справді в дитинстві скинула з пірсу в море пляшку з запискою. Відбулося це в Портленді.

Пляшка з України дісталася Угорщини

На момент, коли пляшку з запискою знайшли, авторці минуло вже 18 років

Три роки тому мешканці угорського міста Сегед виловили з річки пляшку з запискою, в якій йшлося:

“Добрий день, мене звати Соня, але всі кличуть Ньоня. Мені три роки, я відпочиваю на Тисі у серпні 5 (нерозбірливо) року. Хто знайшов – надсилайте подарунки за адресою… Я буду чекати”.

Люди настільки розчулилися посланням, що зібрали цукерки та іграшки. Представник консульства з Ужгорода навідався у Львів, щоб передати презент, і був надзвичайно шокований, адже Софія Спільник відправила пляшку в подорож ще 15 років тому, коли відпочивала з батьками й старшими сестрами у Закарпатті. Допоки та здолала 405 км шляху, дівчина встигла вирости.

Соня не пам’ятає цієї події. Записку від її імені написали сестри, вкинули пляшку у воду й забули про пригоду. А за 15 років родині нагадали про це ось таким дивним чином.

Нові статті

Схожі статті

Цей лайфхак зекономить ваш час і сили! Як потрібно прати штори та тюлі, щоб не прасувати потім – працює 100%

Постійно прасуєте все після прання, але не хочете цього робити - вихід є! Що потрібно зробити, щоб штори та тюлі були рівними після "очищувальних процедур".

“Міс Всесвіт 2024”: як виглядає 80-річна бабуся трьох онуків, що вийшла в фінал щорічного конкурсу

В 2024 році фіналісткою конкурсу "Міс Всесвіт" стала… 80-річна бабуся. Чой Сун Хва зуміла миттєво стати знаменитістю завдяки міжнародному конкурсу і набула статусу найстаршої моделі.

Хоч і не рідна, але… Чи спілкується дружина Віктора Павліка з його донькою, яка на 7 років за неї старша

Віктор Павлік і Катерина Репяхова мають спільного сина Михася, але до шлюбу з блогеркою співак був одружений тричі, тож має ще дітей - чи спілкується теперішня дружина з його донькою Христиною?

Він не зміг бути з нею до кінця свого життя – як виглядає екс-дружина Миколи Тищенка, з якою були 7 років

Здавалося, що шлюб Миколи Тищенка та Алли Барановської сповнений любові і гармонії, але все це була лише ідеальна картинка - як виглядає колишня обраниця екс-телеведучого, яка народила йому сина.