Допоки пляшки з записками подорожували водою, дівчатка встигли вирости: неймовірні історії дитячих послань

Дехто полюбляє надсилати СМСки виключно знайомим людям, але знаходяться й такі, що шлють повідомлення в невідомість. Просто ховають записку в пляшку і віддають на волю водній стихії. Хто знаходить подібні послання?

Пляшку знайшли через 10 років

Прибираючи пляж, Рос Еванс натрапила на дивну пластикову пляшку. Австралійська робітниця могла б просто викинути її на смітник, але чомусь зазирнула всередину. Дістала звідти записку від 8-річної дівчинки.

Пляшку з запискою 10-річної давнини викинуло на австралійський берег

За 10 років подорожі пластиковий контейнер здолав 80 кілометрів. Врешті хвилею його викинуло на берег. Дивно, але напис зберігся чітко:

“Мене звуть Інес Запкан, мені 8 років, той, хто знайде цю пляшку, отримає удачу на все життя від мене та моєї родини”.

Пляжний патруль штату Вікторія зацікавився особою відправниці. Пошуки привели до 18-річної дівчини, яка розповіла, що й справді в дитинстві скинула з пірсу в море пляшку з запискою. Відбулося це в Портленді.

Пляшка з України дісталася Угорщини

На момент, коли пляшку з запискою знайшли, авторці минуло вже 18 років

Три роки тому мешканці угорського міста Сегед виловили з річки пляшку з запискою, в якій йшлося:

“Добрий день, мене звати Соня, але всі кличуть Ньоня. Мені три роки, я відпочиваю на Тисі у серпні 5 (нерозбірливо) року. Хто знайшов – надсилайте подарунки за адресою… Я буду чекати”.

Люди настільки розчулилися посланням, що зібрали цукерки та іграшки. Представник консульства з Ужгорода навідався у Львів, щоб передати презент, і був надзвичайно шокований, адже Софія Спільник відправила пляшку в подорож ще 15 років тому, коли відпочивала з батьками й старшими сестрами у Закарпатті. Допоки та здолала 405 км шляху, дівчина встигла вирости.

Соня не пам’ятає цієї події. Записку від її імені написали сестри, вкинули пляшку у воду й забули про пригоду. А за 15 років родині нагадали про це ось таким дивним чином.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?