Бродячий пес привітав пару з вінчанням і не прогадав: тепер живе в теплі, достатку й любові

На весілля до молодят раптово завітав несподіваний гість, якому вдалося переключити на себе увагу всіх гостей. Після цього сміливого кроку життя чотирилапого кардинально змінилося.

Весілля для бразильської пари йшло за завчасно розробленим сценаріям. Молодята перебували в центрі уваги й щасливо посміхалися, приймаючи привітання з увсебіч. Як раптом Таміріс і Дуглас побачили бродячого пса.

Песик прийшов до церкви завчасно. Сидів і спостерігав, як збираються люди на урочистості. Коли ж під’їхав весільний кортеж, зірвався з місця і підбіг до нареченої. Супроводив дівчину в білій сукні до дверей. Таміріс помітила дивного пса, що проявив до її особи таку неприкриту цікавість, але не зупинилася й не погладила собаку.

Пес покращив свою долю, привітавши молодят з весіллям

Пес зустрів пару, коли вони вийшли з церкви, перебуваючи в колі гостей. Він ліг на край килимової доріжки і всю церемонію очікував. Коли ж новоспечені чоловік і дружина з’явилися на порозі, радо привітав їх разом з іншими гостями. Тут уже дівчина не стримала емоцій. Таміріс Музіні сказала, що песик неймовірний, і вона хоче забрати його з собою. Та оскільки кортеж мав намір рушати до ресторану, а не додому, бездомну тварину залишили біля церкви.

Минуло кілька днів, а дівчина ніяк не могла забути, з якою радістю песик крутився біля її ніг. Тому вона почала пошуки незваного гостя. Оскільки біля церкви чотирилапий більше не з’являвся, вона написала у соцмережі, звернувшись до містян із проханням підказати, де перебуває чуйна тварина.

Тепер Брайя Карамело де Хесус купається у розкошах і любові

Хтось сповістив, що собаку слід шукати біля кав’ярні. Подружжя завітало туди й справді побачило свого весільного друга. Песик їх впізнав і радісно завиляв хвостом. Пара забрала його й привезла додому, назвавши Брайя Карамело де Хесус. Тепер не можуть нарадітися одне одному.

Нові статті

Схожі статті

Соковиті і смачненькі квашені помідори за бабусиним рецептом – від такої закуски за вуха не відтягнеш

Квашені помідори — одна з найулюбленіших зимових закусок, якою варто запасатися вже зараз. Помідори можна брати будь-якого сорту. Головна умова – дотримуватися наданої рецептури.

43-річний Потап спародіював 51-річного Винника: показав бур’янець на балконі і назвав точну дату повернення

43-річний український музикант Потап, якого зараз називають втікачем – вирішив спробувати себе в новому амплуа. Він показав пародію на Олега Винника. Дивіться відео з Потапового балкону.

Вже з 1 жовтня: тарифи на Інтернет в Україні можуть стрімко злетіти вгору. На скільки підвищать ціни і чому?

Вже з 1 жовтня 2024 року українські провайдери Інтернету можуть підвищити тарифи на свої послуги втричі. З чим повʼязане суттєве подорожчання послуги? Деталі розповість "Один Факт".

Сказала “так”: 34-річна Ольга Харлан оголосила про найважливіше рішення в житті — Білодід її привітала

Українська чемпіонка Олімпійських ігор-2024 Ольга Харлан повідомила важливу новину. Дівчина прийняла пропозицію руки та серця від свого коханого хлопця, італійського спортсмена Луїджи Самеле.